Claritas Essentiae


Ervaringen Healingsessies

Graag ontvang ik je ervaring(en) met mijn workshop(s) en/of mijn healingsessie(s) via .

Hieronder vertellen cliënten over hun ervaringen met een sessie die we hebben gedaan:

Dag Hyacintha,
Ik wil je via deze e-mail bedanken voor de healing van vanmorgen voor zowel mij als mijn zoon.

Het voelde als thuiskomen. Eindelijk iemand die het snapt, voelt en echt helpt. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die kan wat jij vanmorgen hebt gedaan.
Ik voel een enorme rust, ook bij mijn zoon. Alles klopte, op alle vlakken. Wat betreft die hond waar hij gefascineerd door is: dat moet z'n knuffelhondje zijn! Sinds een paar dagen geef ik die aan hem en hij zit er helemaal gefascineerd naar te kijken en het te onderzoeken. Hij vindt dat hondje geweldig. Dat bedacht ik me ineens toen ik hem ermee in z'n knuistjes zag.
Bedankt dat jij ons en anderen op deze manier verder helpt. Ik vind het een wonder.
Lieve groeten,
Carlien

Ik werk zelf als natuurgeneeskundig therapeut met diverse complementaire geneeswijzen
en ben lid van de beroepsverenigingen NFG, NVST en koepelorganisatie SRBG.

In het voorjaar van 2013 kwam ik in een zeer stressvolle periode van mijn leven terecht waarbij ik als het ware verlamde in het uitvoeren van werkzaamheden in het dagelijks leven m.b.t. mijn werk en toekomstige verhuizing. Ik ben toen erg goed geholpen door hyacintha in een aantal sessies, te weten 6, 19 en 28 maart 2013. Ze wist zeer nauwkeurig en in detail te achterhalen welke onderliggende gedachten, patronen en blokkades er onder mijn rotgevoel lagen. De sessies ervaarde ik als inzichtgevend en dus bevrijdend. Tijdens de healing was er direct verlichting en transformatie van patronen voelbaar. De behandeling had direct effect; ik had gelijk meer energie en meer vrijheid dus kon ik ook gelijk weer aanpakken wat me te doen stond in het dagelijkse leven. Ik ervaarde dat wat opgelost was in de sessies niet meer terugkwam. In drie sessies waren we klaar en was er veel oude rommel opgeruimd.
Ik ken weinig mensen die zo diep kunnen kijken, zo precies en snel werken als Hyacintha. Ik vind haar behandelingen en healingmethode dan ook erg bijzonder en onmisbaar. Ik vind Hyacinta een zeer deskundige en compassionele collega die werkt vanuit haar hart. Ik zou het jammer vinden als zij niet meer vergoed zou kunnen worden door een ziektekostenverzekeraars, voor mezelf, maar ook voor alle mensen die baat hebben bij het werk van Hyacintha.
Charmaine.

Lieve Hyacintha,
Een paar dagen geleden heb ik je gebeld, om je te vertellen wat mijn ervaringen waren, volgend op de reading die ik van jou op 2 April heb gehad.
Misschien herinner je mij niet precies meer, maar we hebben gewerkt aan mijn voortdurend terugkerende schuldgevoelens, die draaiden om een ervaring tijdens een vorig leven in Ierland of Engeland.

Ik werd toen als 20 jarige bechuldigd van moord op een jonge man van 16, nadat ik per ongeluk zijn lijk had gevonden op een wandeling en er geschrokken naar staarde omdat ik hem kende.
Uit de mist kwam een groep mannen naar voren, de schuldigen, die het slachtoffer ook sexueel hadden misbruikt, en zij dwongen mij om het slachtoffer te begraven. waarna ik als medeplichtig werd beschouwd van de moord. Ik houd het geheim, ben in grote verwarring, zie geen uitweg, en durf niets te verraden omdat ik doodsbang ben.
Dit gebeuren lag ten grondslag aan mijn steeds weerkerende schuldgevoelens.
We hebben daaraan gewerkt, en ik heb sindsdien nauwelijks of g&eaucte;én last meer gehad van schuldgevoelens in het algemeen!!! Wàt een verlichting… ik heb mezelf eindelijk kunnen vergeven voor iets wat nooit had plaatsgevonden….
Tijdens dezelfde reading hebben we ook over mijn gevoelens van "nooit goed genoeg zijn" gesproken en gekeken naar een soort dubbel stuk dat ik meedroeg: "Ik wordt niet gehoord " en "Ik wil onzichtbaar blijven". En jij hebt me geholpen dat te corrigeren.

Wat ik je wil zeggen is, dat ik sinds dat werk met jou een stuk blijer en stralender ben geworden en veel meer in mijn kracht ben gekomen. Er is iets zwaars van me afgevallen dat me verstikte.
Wat ook enorme impact heeft gehad op mijn conditie en gevoelens is dat ik nu twee maal per dag &eaucte;én van de Source Meditaties van jou of van Caroline Cory doe, die ik inweef in mijn gebruikelijke meditaties. Het regelmatige werken met het Licht van Source en het in conditie houden van mijn Sacred Space werkt naar mijn gevoel erg helend in mijn proces om de ziekte van Lyme te genezen. Het voelt absoluut aan als een krachtige Quantum Healing, en ik ervaar mezelf regelmatig als een helderstralend licht.
Hoewel ik niet zo lang geleden ontdekte dat ik de ziekte van Lyme heb, ben ik steeds heel optimistisch over mijn genezings kansen en heb ik nauwelijks last van symptomen. Ik heb practisch een jaar lang niet kunnen lopen zonder veel pijn maar voel ook dààr dat het stapje voor stapje beter gaat.

Tot slot heb de prachtige muziek ontdekt van Frits Evelein, die heel sterk voelbare trillingen in mij te weeg brengt, hij geeft me een kosmisch gevoel en diepe afstemming op Source.
Ik kan echt zeggen: Ik ben "hooked"… Elke dag geniet ik zeker een heel uur lang van de helende trilling van zijn Muziek van Source en ik weet absoluut zeker dat naast jouw reading en de lichtmeditaties, de muziek een grote invloed heeft op het omkeren van mijn ziekte proces.

Voor dit alles wil ik je bedanken!!! het is een grote aanmoediging!!
Ik hoop dat het bovenstaande een beetje bruikbaar is als getuigenis voor het werken met licht en meditatie, zoals je verzocht over de telefoon.
J.V.

Onze ervaring met Hyacintha
In anderhalve maand is er meer beweging gekomen dan in de jaren ervoor.

Al tijdens de zwangerschap was mijn kind anders dan de kinderen die ik om me heen zag. Hij schopte nooit in de buik. Na de geboorte duurde het twee weken voor hij wakker werd en daarna leek hij via mij te willen blijven leven.

Ook toen hij ouder werd moest ik hem blijven voeren en aankleden, hij wilde dat niet zelf doen. Ik ging van de glijbaan en hij zat eronder naar me te kijken. Ik rende, hij wachtte tot ik terug was. Een keer viel ik per ongeluk in slaap overdag. Hij zal een jaar of drie geweest zijn. Na 1,5 uur werd ik uit mezelf wakker. Hij zat nog op precies dezelfde plek en was heel tevreden.

De kinderen om ons heen renden zodra ze konden lopen, sprongen, gilden. Ze wilden zelf doen en ontdekken. Bij ons was het andersom, ik kreeg hem niet in beweging. Met vier jaar rende hij voor het eerst. Op school hadden ze nooit zo'n moe kind gezien. Na zeven jaar specialisten, therapeuten en onderzoekers, kwam er een diagnose en kreeg hij eindelijk meer zorg op school. Maar het bleef thuis moeilijk. Omdat ik hem bijna letterlijk overal heen moest slepen. Hij bewoog nauwelijks, ik teveel.
In december heeft Hyacintha een sessie van 2 uur gedaan en daarna volgenden er meer. Vanaf toen ben ik gaan opschrijven wat ik zag veranderen. Voor de buitenwereld kleine dingen, maar voor mij grote bewegingen. Mijn kind vroeg de volgende dag ineens om eten (dat deed hij nooit, want hij voelde geen honger of dorst), hij kreeg het koud (hij voelde nooit warmte of kou), een paar weken later at hij ineens sneller dan ik (een maaltijd duurde anders 1 uur). En hij vertelde zelf, ook al wist hij niets van de sessie, dat hij beter was en niet meer naar de dokter hoefde. Hij voelt zich nu gezond en normaal!

Ik zag een kind dat in korte tijd van extreem dromerig en passief, naar wakker, actief en vrolijk ging. Een kind dat vriendjes maakt en nu ook springt, gilt en ontdekt. En ik was niet de enige die dat zag. Mensen om ons heen vertelden dat hij ineens zo open was geworden.

Bij mezelf is de frustratie veranderd in meer rust, aandacht en blijheid. Ik heb het gevoel niet meer te hoeven slepen en hij wil niet meer gesleept worden (laat mij het zelf nou doen!). Dat geeft een hoop energie.

We zijn vooral heel blij. En veel meer dan dat had ik niet voor ogen. Een duwtje in de goede richting, een draaing van de wind.

Dank je Hyacintha!

Testimonial for Hyacintha
My daughter Laura had a growing fear of dogs from birth. There was no apparent trigger for this fear to arise but by the time she was turning 5 the problem was getting completely out of control. We were unable to take her anywhere outdoors except to playgrounds where dogs were banned and visiting friends was becoming a restricted experience. Her distress (and ours) continued to escalate and it was then that we sought help from Hyacyntha.
We had just one session where I acted as surrogate for Laura. During this session Hyacintha skillfully tracked the root cause of Lauras problem which was a previous life experience and left a deep trauma. With me continuing to act as surrogate she released this trauma and then reprogrammed the memory cells that had held the trauma with new information that allowed freedom and a new script to be implanted of what Laura wished for in her life.
Following this session we observed huge changes in Laura immediately eg not having to cross the road when meeting a person walking a dog, to later showing a distant interest in dogs. These changes continued apace over the following year, progressing in a forward but gradual manner until one morning she talked about a dream she had of dogs where she had created a room full of them.
Following this the change was dramatic and she started walking friends dogs and asking for a new pet in her life..a dog!
We are all so grateful to Hyacintha for her intervention and bringing such a release of this block affecting us all but particularly Laura and all in just one session.
Fionn, Lauras mum

Mijn naam is Kees.
Ik ben 42 jaar en woon met mijn gezinnetje en drie poezen in Den Haag. Ik ben een lichtwerker, dat wil zeggen dat ik het als mijn taak zie om zoveel mogelijk kennis en liefde te verspreiden onder de mensen. Ik ben niet de enige, er zijn er veel zoals ik over heel de wereld. We vormen een onderdeel van het hogere plan voor deze tijd, waarin er een sterk bewustwordingsproces (ascensie) plaatsvindt op aarde.

Vandaag heb ik een telefonische sessie gehad met Hyacintha. Ik was met haar in contact gekomen omdat ze me een mailtje had gestuurd n.a.v. één van de spirituele websites die ik gemaakt heb, hetgrotereplaatje.nl. die ze goed geschreven vond (dank je), en omdat ze graag voor haar eigen website wat geschreven feedback over haar sessies wilde hebben, stelde ze voor om samen een sessie te doen. Daarover zou ik dan een verslag schrijven. Haar specialiteit is het opheffen van blokkades, en omdat ik dacht dat ik dat misschien wel kon gebruiken en het bovendien niet als toeval beschouw dat iemand je zo'n aanbod doet, ging ik hier graag op in.

Het werd een gesprek van ruim 5 kwartier. Het verslag volgt hieronder.

Op het afgesproken tijdstip belde ik Hyacintha op. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik eerst het één en ander weten van hoe zij werkt. Ik had gisteren ook al een van de webinars geluisterd die zij op haar website aanbiedt, om een idee te krijgen. Het idee dat ik hieruit kreeg is, dat Hyacintha een 'natural' is, iemand die geboren is om dit werk te doen. En daar dus ook heel goed in is. Zoals ze op haar website ook aangeeft is ze helderziend, en bovendien heeft ze zich goed ingelezen om de juiste gereedschappen te vinden om haar roeping en talent in de praktijk toe te passen. Als ze bezig is met een cliënt, krijgt ze voortdurend beelden door vanuit haar hogere ik. "Het is met alsof ik heel de dag films zit te kijken", zei ze. in hogere dimensies is er geen tijd, dus die beelden kunnen ook uit vorige levens afkomstig zijn. Het ligt eraan waar de oorzaak van de blokkade ligt.

Daarna concentreerden we ons op mij. Ze zag dat ik eigenlijk 'ontwaakt' geboren ben. ook de incarnatie verliep bewust. Ik was me dus heel bewust van de zwaarte van de dimensie waarin ik terecht zou komen, de 'smurrie' noemde zei dat. Dat kan kloppen, want ik was vroeger altijd een verlegen kind dat bang was voor onbekenden. Pas als ik ze wat beter leerde kennen, kroop ik uit mijn schulp en kon ik er ook plezier mee hebben. Ik was doodsbenauwd om naar de crèche en de lagere school te gaan, ik wilde het liefst bij mijn moeder zijn.

Ik heb me nooit thuis gevoeld in deze wereld en heb altijd het gevoel gehad dat ik moest 'acteren' als ik onder de mensen was, dat ik eigenlijk heel anders was en dacht dan zij. Hyacintha zei dat ik het als 'vies' ervoer om anderen in mijn energie toe te laten. De beelden die ze doorkreeg, vertelden haar dat ik een multidimensionaal wezen ben, en dat ik ook in andere universa actief ben. Ze zei dat ze nog weinig wezens zoals ik had meegemaakt, ze kon me niet direct plaatsen. Ze zag wel dat het mijn missie was om het bewustzijn van andere mensen hier te vergroten. Tegelijkertijd heb ik in deze dimensie moeite om mensen tot me toe te laten.

Om die blokkade weg te halen (wat ik ook graag wilde), wilde ze zich concentreren op het moment dat ik incarneerde vanuit een hogere dimensie. Ik voelde dat het mijn plicht was om anderen te helpen, maar ik was huiverig voor de 'beerput' waar ik in terecht zou komen. In hogere diensies is alles immers zoveel fijner en liefdevoller dan hier. Die beschrijving van haar voelde helemaal als 'mij', dus probeerde ik dat gevoel van de incarnatie weer op te roepen. Ik had het gevoel dat dat aardig lukte. Ze zei: "haal dat gevoel naar boven, door alle tijden en alle dimensies heen. Wil je die blokkade vernietigen?" dat beaamde ik. Zij had van tevoren al uitgelegd dat haar hogere ik en die van mij zich met elkaar in verbinding stellen (dat staan ze in feite sowieso al, bij iedereen) en dat zij zo een code kan gebruiken om bij mij een blokkade op te heffen. Ik had het gevoel dat dat lukte.

Enige tijd later in het gesprek zei ze ook dat ze die angst bij mij nu niet meer voelde.

De daadwerkelijke healing duurde eigenlijk maar kort, we hebben het verder nog over haar werk gehad, de blokkades van andere mensen, en deze tijd van bewustwording. Ze vertelde dat ze graag met andere healers/therapeuten werkt zodat ze zich nog beter een beeld kan vormen van wat er aan de hand is met een bepaalde persoon. En hoe dat probleem het beste aangepakt kan worden, met de gaves en expertise die beide therapeuten bezitten. Die samenwerking is soms echt nodig, omdat sommige problemen zo ongebruikelijk zijn dat één therapeut te weinig inzicht krijgt in hoe het eigenlijk precies in elkaar steekt. Dat gaat soms zo ver als multidimensionale negatieve entiteiten die zich 'verstoppen' in het tijd/ruimte-continuum en negatieve invloed uit kunnen oefenen, soms op meerdere mensen tegelijk. Omdat alles energie is, kan door het aanduiden en denkbeeldig vernietigen van de oorzaak, die invloed verwijderd worden.

Ik vond het een heel fijn gesprek en voelde me fijn en opgelucht na afloop. Sommige informatie over jezelf krijg je nou eenmaal bijna nooit te horen in het dagelijks leven, maar ze verklaren wel heel veel van hoe je je voelt en in het leven staat. Omdat we ons beiden bezighouden met het helpen van mensen op bewustwordingsgebied voel ik me ook verbonden met Hyacintha, en ze zei dat zij dat ook zo voelde. We zullen elkaar dus ongetwijfeld nog wel eens spreken :)

Dankjewel, Hyacintha.

Mijn bevindingen over de telefonische behandeling van Daniël via mij, Roland de vader.
Ik kreeg de opdracht van Hyacintha om allerlei voorwerk te doen om in het lichaam van Daniël te stappen.
Op het moment dat het daadwerkelijk gebeurt was ik in mijn gevoel en beleving Daniël.
Ik merkte dat ik druk werd en amper zitvlees had.
Alles ging heel snel in mijn hoofd, maar ook de energie in mijn lichaam. Ik kon ook direct zijn ademnood voelen, astma.
Dit was erg beklemmend. Ik wist meteen hoe mijn kind zich voelt als hij dit meemaakt.
Met een zoektocht en diverse vragen, vanuit Hyacintha, kwamen we steeds dichter bij de oorzaak van zijn klachten.
Ik ervoer en zag daadwerkelijk wat er allemaal speelde. Als er een vraag kwam hoe het een of ander voor mij voelde kwam alles vanuit Daniël in mij omhoog. Hyacintha heeft toen veel blokkades behandeld, door mij heen, bij Daniël.
Er was die avond al een verschil zichtbaar. De dag daarna was het nog veel zichtbaarder en was hij de hele dag opmerkelijk rustig, teruggetrokken en veel op zichzelf.
De behandeling heeft ons veel gebracht wat ten goede is gekomen aan Daniël en zijn plek in het gezin.

Al langere tijd had ik problemen met mijn menstruatie.
Maandelijks ervoer ik erge pijn en krampen, ook verdroeg mijn lichaam de anticonceptiepil niet.
Tijdens een consult met Hyacintha kwam ik erachter dat vroegere negatieve ervaringen en energieën die veelal ook te maken hadden met het vrouw zijn, energetisch lagen opgeslagen in mijn baarmoeder. Deze energieën hebben wij samen getransformeerd en losgelaten. Het was een zeer bijzondere ervaring.
Sindsdien gebruik ik zonder problemen een nieuw anticonceptiemiddel en zijn mijn menstruatieklachten geminimaliseerd.
Bedankt voor de hulp Hyacintha!

Na mijn laatste sessie met jou heeft er ook echt een omslag plaatsgevonden.
Heb mezelf een andere levensstijl aangemeten, veel gezonder en dat bevalt me heel goed. Mijn geest is helderder, ik zit veel dichter bij mijn gevoel. Ik weet wat ik wil en met wie;). Daar ga ik dus ook voor. Ik volg mijn hart en heb vertrouwen.

Ik ben gegaan voor cd 3 en 4.
Nu speel ik de muziek elke avond tijdens het avondritueel en dat doet de kindjes en ons goed!
En met mijn zoontje doe ik een soort zelf gefabriekte vorm van verbinden met de bron voor kids.
Hij vind het leuk en doet het graag. Ik zie al wat verandering bij hem.

Ik heb de muziek op mijn iphone/ipod en leg die overal neer en laat de muziek zachtjes of gewoon volume spelen. In de studio, thuis, of op de fiets op mijn koptelefoon. Het helpt enorm de energie schoon en hoog te houden ervaar ik (of ik het nu echt mooi vind ben ik nog steeds niet uit hahahahaha).
Maar het werkt voor mij en ons zeker.
Met mij gaat het goed. Ik voel echt hoe ik na elke sessie steviger wordt en er dingen op diep niveau veranderen. Heel fijn!

I found the contact with you very warm and reassuring
and the fact that you had such close experience of a similar kind with your own child (that goes beyond coincidence!) confirmed my feeling that you were the person meant to help us.
The healing you provided was a turning point for me:
I could let go of my sense of guilt and felt an instantaneous renewal of deep trust in my son. It was so liberating to feel a burden lift and such a relief to feel that intimate connection with my child restored.

I have been able to move on and put this all behind me and feel so much stronger and clearer and lighter.
The healing (and cutting out the bits of film) and almost certainly the change in me has meant my son seemed to turn the corner too. His hefty outbursts of anger diminished drastically to the point where I would say they are gone.
I don't doubt that he carries scars from this all and occasionally I see him slip into the old place (pain body!) of withdrawl, anger and confusion. But mostly it seems to me that he has been able to leave it all behind him too.

I don't think I can explain sufficiently what a gift this has been and it made all the difference to the nature of our mother-son connection during our travels.

I continue to be drawn to the work of Caroline Cory. I have to admit that I have struggled to get through her book Beyond 2012, as I just get bogged down in the technical details. But everytime I follow a meditation of hers or yours, I can sense so clearly how powerful it is and have a strong sense that it is the way for me to proceed at this time.

I agree with your most recent message, there is an amazing energy at this moment, I feel way out of my 'comfort zone' yet surprisingly calm with a sense of great potential all around me.
Warm greetings

Ik ben zo blij dat ik weer vanalles kan. Ik kan soms echt huilen van geluk op de fiets omdat ik weer kan fietsen en weer vrijheid heb.
Sinds 2 ½ jaar heb ik last van paniekaanvallen en sinds een jaar zit ik thuis vanwege de paniekaanvallen en een burn-out. De paniekaanvallen zijn er eigenlijk langzaam ingeslopen, totdat het zo erg was dat ik nergens meer heen durfde…

Via een vriendin ben ik bij Hyancintha terecht gekomen. Ik heb in 6 weken 5 behandelingen gehad en de volgende stappen allemaal gemaakt.
Bij de 1e behandeling hebben we doodsangsten weggehaald, deze hadden te maken met een vorig leven in WOII waarin ik in een gaskamer ben terechtgekomen.
Na de 1e behandeling durfde ik weer in mijn eigen straat rond te lopen en te fietsen. Sindsdien heb ik geen paniekaanval meer gehad, maar ik bouwde wel een angst voor de angst op.

Bij de 2e behandeling kwamen we op een groot voordeel wat ik had als ik niet beter was: mijn werk. Ik vind mijn werk leuk, maar de omstandigheden niet (collega's, het gebouw/werkplek). Blijkbaar had dit zo'n invloed op mij dat ik onbewust niet beter wilde worden. We hebben overtuigingen omtrent werk/werkloos zijn weggehaald, zodat ik ervan bewust ben dat ik een keuze hierin heb. Na deze behandeling durfde ik verder te fietsen dan mijn straat, maar ik deed er soms wel een paar dagen over om uiteindelijk ook een winkel binnen te gaan en de boodschappen te doen die ik nodig had. Ook had ik heel veel moeite om van huis weg te gaan, als ik eenmaal ergens kwam was er niets meer aan de hand. En de terugweg was alleen maar fijn. Op de heenweg zat ik vaak overstuur naast mijn man in de auto, terwijl er niets aan de hand was (ik kreeg GEEN paniekaanvallen meer).

Bij de 3e behandeling kwamen we erachter dat dit ook nog te maken had met hetzelfde vorig leven. Waarin ik als klein kind ben gescheiden van mijn ouders en alleen ben afgevoerd in de WOII. Ik wist dat ik niet meer terug zou komen. Dit klonk zo logisch met het gevoel dat ik alleen niet het huis uit wilde, dat ik het heel naar vond om ergens heen te gaan en dat ik steeds dacht dat mijn man in het luchtledige zou oplossen als we samen weg waren en dat een terugweg geen enkel probleem vormde… Ook zijn we verder gegaan met mijn werk. We hebben wat zaken aangepakt met familie-opstellingen en de ruimte waar ik zit op mijn werk gezuiverd met een visualisatieoefening. Een dag later kwam een collegaatje op bezoek en nadat zij wat vertelde over bepaalde werkzaamheden heb ik aangeboden om thuis dat te gaan oppakken. Dit was zo'n groot verschil met dat ik de week ervoor nog zenuwachtig werd als ik aan mijn werk dacht, nu sta ik te popelen om weer wat te doen. En ik durfde weer wat verder te fietsen en kan ik gewoon de deur uit om een boodschap te doen.

Bij de 4e behandeling hebben we een onderliggende overtuiging aangepakt (energetische smetvrees). Thuis zijn goede energieën en buiten ook minder goede en als ik buiten kom pak ik (natuurlijk) die minder goede op. Het fietsen gaat na deze behandeling weer super goed, durf weer overal heen. Maar het lopen alleen of met iemand ging nog niet helemaal vanzelf.

Bij de 5e behandeling bleek dat dit ook nog te maken had met dat ik bijna niet kan geloven dat het allemaal over is en dat ik er moeite mee heb om mensen dit uit te leggen. Er was nog wat met de relatie met mijn moeder, nog wat met mijn schoonouders. En uiteindelijk kwamen we nog uit op een vorig leven. Waarin ik ben opgehangen aan een galg. Dit hing samen met het gevoel wat ik heb als ik loop en als ik op hoogte ben. Het krukje wordt onder je uit getrapt, er is geen enkel houvast meer en je benen beginnen te tintelen. Dit gevoel had ik als ik liep of als ik hoger dan de 1e etage kwam. Geen houvast, in het luchtledige zijn. Je weet dat beton sterk genoeg is maar het niet geloven… Na deze behandeling gaat ook het lopen weer helemaal goed!

Ik kan nu alles weer en ik merk nu pas echt wat ik allemaal niet meer kon en wat ik gemist heb, hoeveel invloed de paniekaanvallen en, later, de angst voor de angst heeft gehad op mij en mijn leven. Heerlijk dat ik weer 'normaal' kan leven en alles kan doen!

Bedankt Hyacintha!!

De communicatie met Hyacintha altijd als helder, duidelijk en plezierig ervaren.
Jetty en ik hebben Hyacintha in het najaar van 2010 leren kennen. Jetty was op dat moment bezig met een alternatieve- en holistische behandeling om van kanker te genezen, maar er was onvoldoende sprake van vooruitgang. Hyacintha heeft als healer het vermogen om op afstand op de centimeter nauwkeurig aan te geven, waar zich, welke verstoringen in het lichaam (fysiek en energetisch) bevinden en ze kan die verstoringen wegnemen. Dat heeft het genezingsproces van Jetty sterk bespoedigd.
Wij hebben de communicatie met Hyacintha altijd als helder, duidelijk en plezierig ervaren. Ze is altijd "to the point", maar gaf ons alle ruimte voor onze eigen vrije wil. Zoek je een hele goede energetische healer, die ook heel goed weet wat er in de wereld te koop is, dan heb je haar nu gevonden.

Nu is de angel eruit
Anonymus wilde -volgens jou- eigenlijk niet geboren worden en voelde een soort heimwee naar de bron. Daar heb je genezing op gegeven en het heeft hem veel rust gegeven. Hij heeft nog steeds de nodige uitdagingen, maar het valt nu allemaal te behappen, i.t.t. de wanhoop van voorheen. Dank je wel.

De moeder van Anonymus, kwam vanochtend op het schoolplein heel enthousiast naar me toe, dat het zo goed gaat met Anonymus sinds jij hem behandeld hebt! Ze was echt al heel lang aan het zoeken en op school werd er door de juffen voortdurend over hem geklaagd. Nu is de angel eruit zei ze.

Hello Lovely˜
Just wanted to say that I am having a MOST amazing experience with everything today. Our time together yesterday was incredible, and I'm in a completely different place now than I was before. Felt like I went from the bottom of the barrel to the top of the mountain! I know I was working and working and working with it…then had some time chatting with MR, but then after working with wonderful YOU I feel like things have totally and thoroughly shifted with me!!

De dag na de sessie was ik voor het eerst sinds de hele dag vrij van spanning en angst! Heerlijk!
En alles gaat gewoon wat makkelijker.
Ik voel me veel veel veiliger.

Ik had een enorm drukke week en ik merk wel als ik moe wordt dat er wat oude ondermijnende patronen opspelen, maar ik herken dat nu vrijwel meteen en kan het dan stoppen.
Verder is het boeren veel minder en de benauwdheid ook!

Ha Hyacintha, Allereerst wil ik je bedanken. BEDANKT… :-)))
Het is weer enige tijd geleden dat ik een sessie bij je heb gehad.

Ik hoopte in de sessie dat je een instant oplossing had op mijn vragen. Deze had je blijkbaar wel maar ik zag ze niet!!.

Vandaag ben ik de 1e dag weggeweest in mijn eentje naar de Sauna.
Mijn God wat een inzichten heb ik daar gekregen.
Ik was begonnen in het boek van Eckhart Tolle en kwam hierdoor tot het besef wat je in onze sessie zei dat ik alleen maar last had van mijn PB (dat dit inderdaad de instant oplossing is besef ik nu pas). Ik ben er vandaag achtergekomen dat ik een gigantisch PB heb/had, mijn PB heeft een heel groot deel van mijn leven geregeerd en had al heel veel overgenomen van wie ik ben.

Door dit bewustzijn ben ik in 1 dag wel alle emoties van mijn PB tegengekomen en ben er achter dat mijn PB ondertussen uit meerdere deelemoties bestaat, angst, boosheid, verdriet etc. het richte zich dus niet meer op 1 emotie maar voede zich met meerdere soorten emoties. Door deze inzichten kon ik me weer herinneren wanneer ik weer intens gelukkig was en hoe dit voelde.
uiteraard kwam hierdoor mijn PB gelijk in opstand en liet me gelijk alles voelen (als tegenoffensief) waaruit hij bestond.

Vandaag heb ik dus besloten om weer intens gelukkig te zijn :-))))) en mijn PB niet meer de kans te geven mij te laten geloven dat ik mijn PB ben, mijn ego nog mijn gedachten!!
Ik hoop dat ik allert genoeg blijf om hem te onderscheppen en hem weer in het licht van mijn (bewust)Zijn te zetten.

Ik wens je veel hartverwarmende liefde toe,

hoi lieve hyacintha,
zo fijn, je heeling heeft super geholpen! wat ben je ongelofelijk knap! Wauw wat ben je goed! Na het mailtje ben ik serieus gaan kijken en foldertje erbij gepakt -:) en ja hoor ik ga terug zodra het kan. Misschien niet morgen maar dan toch in ieder geval donderdag.
Heb wel heel sterk je heeling gevoeld gisterenavond en ook nog vandaag en oh echt, wat ben ik blij met je en natuurlijk met Scarlett die me steeds aanspoort om je te contacten. Wat is het leven toch mooi!

Mega bedankt (alweer-:)) dank je dank je. Ik hou je graag op de hoogte.

Hallo Hyacintha,
Ik heb wat muziek van Frits geluisterd via jouw site en ik vind het heerlijk. Kan er de hele dag wel naar luisteren.


Erg onder de indruk was van de snelheid waarmee jij de vinger op de zere plek weet te leggen.
Ik wil je laten weten dat ik afgelopen maandag met je een sessie heb gehad en dat ik heel erg onder de indruk was van de snelheid waarmee jij de vinger op de zere plek weet te leggen. Ik voel me wel een stuk opgeruimder en ik heb heel veel inzichten gekregen over de situatie. Mijn dank daarvoor. Ik ben benieuwd hoe dat verder zal gaan. Hartelijke groet

Na afloop voelde ik me zo opgelucht en ontspannen als ik zelden heb ervaren.
Lieve Hyacintha,
Na afloop van ons telefoongesprek op 5maart,vroeg je me om je te mailen.Ik ga er vanuit dat je mijn indruk en ervaringen wilt horen.

Het is voor mij een heel indringend en bijzonder contact geweest, waar ik helemaal inzat en mijn omgeving totaal kon vergeten.
Door het proces,wat ik doormaak, op diverse niveaus, te benoemen vielen inzichten nog duidelijker op hun plek.
Zo'n flash back over m'n leven op dit moment geeft een soort opluchting en brengt ook een verstilling, dichter bij mezelf blijven. Het benoemen van "mijn talent" is heel belangrijk.
Mijn zoektocht in dit leven naar liefde ,erkenning en uiteindelijk naar "Thuis" eerst via mijn biologische vader en zoals je dat zo helder zei naar onze Goddelijke Vader zie ik als een rode draad door mijn leven lopen. Dat hele proces van mijn ziek-zijn heeft dat eigenlijk in een versnelling gebracht en door ons telefoongesprek werd dat nog helderder met name die laatste stap om God-Vader als "je maatje" te kunnen ervaren was voor mij ongekend.

Hoewel ik fysiek nog flink moet aansterken, voelt het of er een last van me is afgevallen. Zelfs mijn voet verbeterd.

Een kleine impressie van wat het met me doet. Na afloop voelde ik me zo opgelucht en ontspannen als ik zelden heb ervaren.
Doordat jij mij "gezien" hebt lijkt het of ik mezelf beter kan zien en waarderen.

Dank je wel en heel veel liefs, tot gauw

Dit was na een week zo veranderd dat het veel mensen in mijn omgeving zelfs opviel.
Hallo Hyacintha, ik vond de sessie die ik voor mijn zoon heb gedaan heel apart. Ik kon precies voelen wat hij voelde als hij ging eten. De eerste dagen na de sessie zagen we geen veranderingen. Maar in een keer na een dag of 5 veranderde hij.
Het proeven van nieuw eten ging hem veel gemakkelijker af. Zijn angst hiervoor was verdwenen.

Maar ook is zijn persoonlijkheid veranderde. Zei hij eerst bijna nooit iets tegen andere mensen en durfde hij ze niet aan te kijken… Dit was na een week zo veranderd dat het veel mensen in mijn omgeving zelfs opviel.

Ik heb ook nog een tweede sessie gedaan voor mijn oudste zoon. Hij had veel onverklaarbare buikpijn klachten. Ik heb hem er na de sessie nooit meer over gehoord. Super bedankt. N.

Onze ontmoeting afgelopen zaterdag heeft indruk op me gemaakt. Ik voelde herkenning en zou je graag weer ontmoeten……

Bij mij zelf heb ik eigenlijk (nog) geen opmerkelijke veranderingen opgemerkt… Mijn dochtertje is rustiger geworden, ze is niet meer zo prikkelbaar en heeft veel meer geduld dan voorheen.

……ik wil je even laten weten, dat het veel beter gaat met mijn rug, mijn bovenbeen is soms nog onrustig. Dat is een enorme aangename verandering……

Ik was ook zeer onder de indruk van onze telefonische healing, het ging allemaal vanzelf en het was zo mooi om te zien hoe zijn zielenfamilie vol liefde naar hem keek en hij er ook zo open voor stond om dit te laten gebeuren.

Het verschil is GIGA!

Super bedankt voor je inzichten en je wijsheid.

Zo bijzonder om dat zo te ervaren.

Ik vond het heel apart dat ik voor mijn zoon de sessie kon doen. Dat ik precies kon voelen wat hij voelt en hoe hij zijn wereld ervaart. Dit heeft mij nog veel meer begrip gegeven omtrent zijn autisme. Zo bijzonder om dat zo te ervaren. Hij is ook veel rustiger en zijn angsten voor insecten lijkt idd af te nemen…

…Hij was zelf blij dat hij jou weer gesproken had. Meteen na het gesprek stonden zijn ogen al weer vrolijker, meer open……
Kortom, hij is een stuk vrolijker en staat weer meer open voor directe communicatie…

Ik vond de laatste sessie heel bijzonder, ik heb veel inzichten gekregen en ben nu druk aan het verwerken in mijn dromen…
Het was een hele mooie sessie, heel bijzonder wat er allemaal gebeurde.

Het was een fijne ervaring waar ik veel van opgestoken heb.
Het gesprek en de meditatieoefening hebben me nieuwe inzichten gegeven in mezelf en mijn ziekte. Ik zie nu date er een relatie is tussen mijn ziekte (longkanker) en mijn eigen ervaringen, verdriet en emoties… De kanker in mijn lichaam is inderdaad een wake-up call, en daar moet ik dus iets mee doen. Ik ben er nu overtuigd dat mijn werkelijke genezingsproces van buiten naar binnen zal moeten werken - na de operatie en de chemo zijn de meeste of alle kankercellen uit mijn lichaam, maar ik heb ik dus nog wel die andere weg te gaan. Ben begonnen met de praktische oefeningen om verbindingen te maken, valt niet altijd mee, het vereist visualisatie en concentratie.

Lieve Hyacintha,
ik wil je laten weten hoe bijzonder ik de healing sessie heb ervaren.
Ik vind het wonderlijk hoe jij direct de vinger op de zere plek wet te leggen en dan ook weet het op te heffen.
Ik voel me zo veel vrijer.
Hartelijk dank.
----

Al jaren voelde ik me een vreemdeling voor mezelf. Toen ik ziek bleek te zijn, dacht ik dat het daaraan lag. Sinds mijn 19e ben ik vanwege een hersenbloeding in de medische spiraal terrecht gekomen. Hier heb ik epilepsie en een minder functionerende linker lichaamshelft aan overgehouden.

In 2001 kreeg ik van de neuroloog slecht nieuws; na veel onderzoek werd de diagnose MS (mutliple sclerose) vastgesteld. Nog geen jaar later bleek ik ook nog eens hyperventilatie en fybromialgie te hebben.

Een flinke rugtas vol, maar ik wilde zo graag een normaal en leuk leven genieten. Ik dacht dat ik dat wel helemaal alleen met m'n gezin zou kunnen.

Nog steeds slik ik wel mijn reguliere medicijnen;

- trileptal (oxcarbazepine)
-frisium
-omeprazol
- amitriptyline hcl

Maar al snel voelde ik me nog somberder als een soort van zombie. Ik zit vaak alleen thuis en was altijd bezig. Alles moest perfect zijn, waarschijnlijk omdat ik mezelf niet goed genoeg vond.

Totdat ik via via met Hyacintha in contact kwam. Door haar uitstralende energie voel ik me nu stukken beter en vind mezelf goed zoals ik ben.

Het eerste consult vergeet ik nooit meer. Via een medidatie kwam ik in een totaal andere energie-baan terrecht. Had dagelijks enorm veel pijn in mijn benen, deze verdween direct na die meditatie en is ook niet meer zo heftig teruggekomen. Zodra ik de pijn voel komen, denk ik hem weg. Dat werkt!

Het tweede consult was via de telefoon. Meditatie op afstand, onbeschrijflijk bijna. Ik voelde/ kreeg contact met "De Bron", via de Bron terug naar de aarde. Ik gloeide overal en het voelde alsof ik een vlammetje boven mijn hoofd had. Heb deze meditatie ook zelf gedaan en kwam weer bij de Bron.

Het lukt me beter om mezelf goed te vinden, al heb ik nog wel een weg te gaan.

Wat wel heel mooi is; ik heb epilepsie, had voorheen wel 5 aanvallen/dag. Inmiddels geen 1 meer! Dat is toch schitterend.

Wil nog aan veel dingen werken, daar ga ik ook helemaal voor. Hyacintha,
bedankt dat je mij de bron gewezen hebt.

Esther

Hyacintha heeft mij erg geholpen met mijn hoofdpijnkwaal die me al ruim 10 jaar tergt. Inmiddels had ik alle reguliere artsen en specialisten wel gehad en ook een aantal alternatieve genezers.

Hyacintha heeft de gave je te kunnen ’scannen’. Ze kijkt in je lichaam en kan verstoringen opsproren van verschillende aard, zowel psychisch als fysiek.

Hyacintha kan je aangeven of ze met behulp van bijvoorbeeld een healing of een reconnection je met je probleem kan helpen. Daarnaast is ze ook een persoon, waaraan je gemakkelijk je verhaal wilt vertellen en die in staat is tussen de regels door te ‘lezen’.

Denk niet dat het uistluitend paranormale zaken betreft waar Hyacintha zich mee bezig houdt en waarmee ze werkt, ook aardse zaken en (reguliere) geneeswijzen zijn bij haar aanwezig. Als Hyacintha je heeft ‘gescand’ en tot de conclusie komt dat een andere therapeut je verder zou kunnen helpen, verwijst ze je door.

Ik kan Hyacintha echt aanraden.
Hyacintha, dank je wel.


Dankzij Hyacintha, en haar bijzondere Gave” Ben ik weer zover dat ik plezier heb,en actief bezig.
In 2004 kreeg ik een hersenbloeding,
zodat ik linkszijdig verlamd werd.
Ik raakte depressief en overspannen.
In 2006 kreeg ik kontakt met Hyacintha.
Zij behandelde mij via de telefoon.
Met haar helderziendheid en weten vertelde zij mij wat ze ziet en doet, wat ze energetisch weer recht trekt en wat ik zelf kon doen.
Mijn chakra”s heeft ze geheeld die waren totaal uit balans,als Hyacintha met mij bezig was voelde ik mij geestelijk helderde en blijer worden.
De dagen en weken er na werd ik een ander mens,ik werd veel actiever, mijn vermoeidheid verminderde, mijn arm en been prikkelde minder.

Met een paar sessies achter elkaar werd ik een veel blijer en gelukkiger mens zowel lichamelijk als geestelijk.
Ook heeft Hyacintha eerst heel veel oude ballast uit mijn energieveld gehaald, Zelfs mijn lieve moeder zat nog in mijn aura. Hyacinth heeft haar liefdevol naar het licht gebracht, waar mijn moeder behoorde te zijn.
Dankzij Hyacintha, en haar bijzondere Gave” Ben ik weer zover dat ik plezier heb,en actief bezig.


Hallo allemaal,
Hier een berichtje van mij over Hyacintha. wat een wonder en wat een mens!
Zij heeft mij en mijn gezin enorm geholpen. mijn 3 kinderen van 2, 3 en 5 heeft zij nog nooit in levende lijve gezien, maar zij wist mij toch (per telefoon) een exacte omschrijving te geven van het individu dat zij waren en zijn en de klachten die zij hebben en hadden.

Lieve hyacintha, je weet dat ik je eeuwig dankbaar ben. het ga je goed, je verdient het en tot snel! liefs, Fatimah

Het verhaal over mijn bijzondere ontmoeting en kennismaking met Hyacintha
Angelique van der Eijk zegt (op 12 november 2008 om 7:38 pm)
Waar zou ik zijn zonder jou…
Het verhaal wat ik graag wil delen met andere, is het verhaal over mijn bijzondere ontmoeting en kennismaking met Hyacintha. Het is het verhaal van transformatie en bewustwording. Van verbazing en verwondering. Van ZIJN en eindelijk echt leven.. mijn leven is pas echt begonnen met mij eerste telefoonconsult en kennismaking met Hyacintha. Een bijzonder mens…

Op het moment dat Hyasintha in mijn leven kwam, brak er voor mij een hele nieuwe fase aan, een fase van groei.
Hoe dat allemaal precies in zijn werk is gegaan en ontstaan, zal ik hieronder zo uitvoerig en gedetailleerd mogelijk proberen te beschrijven Dat zal best lastig zijn, aangezien ontmoetingen met bijzondere mensen zoals Hyacintha eigenlijk niet in woorden valt uit te drukken. En de situatie die daarop volgde, al net zo bijzonder..ach, hoe kan het ook anders, met zo een bijzonder mens…

Voordat ik in contact kwam met Hyacintha, had ik al een paar weken het gevoel dat ik behoefte had aan inzicht en spirituele waarheid en leiding. Ik had vroeger al eens vaker meerdere malen succesvol contact gehad met een medium en ik wilde haar eigenlijk weer eens bellen voor een consult. Heel toevallig had zij haar nummer veranderd en was ze ook verhuist. Ik heb het toen losgelaten, want ik geloof dat alles zijn reden heeft en dat dit dus zo had moeten zijn. Maar mijn verlangen werd weer aangewakkerd toen mijn zus belde. Mijn zus heeft een beauty centrum en vertelde mij over een bijzondere vrouw die zij in haar zaak had ontmoet. Heel toevallig bleek dat deze dame, een medium was. Nu was mijn nieuwsgierigheid niet meer te bedwingen en ik vuurde een vragenvuur op mijn zus af. Zij vertelde mij alleen maar hele goede en positieve verhalen over haar. Deze dame had ook hele goede en juiste dingen over mijn zus verteld. Deze dame heette Hyacintha en mijn gevoel schreeuwde het bijna uit: “Haar moet je bellen.”!

Nadat ik het nummer van Hyacintha via mijn zus had gekregen, heb ik niet meteen gebeld. Soms loopt dat dan even zo, komen er dingen tussen of dacht ik er even niet aan, kortom de tijd was nog niet daar.
Totdat plots ik ineens een gevoel kreeg om Hyacintha te bellen. Zomaar , heel spontaan, op een moment dat ik niet had verwacht: NU was dus de tijd, NU was ik er klaar voor .NU.

Ik draaide haar nummer en ze nam vrij direct op, ook al was het zondag en ook al werkt ze eigenlijk geen zondagen. Haar stem klonk vriendelijk en warm. Echt een stem om open en eerlijk tegen te zijn, je kan bijna niet anders, tenminste ik zeker niet. Zij vroeg mij de reden van mijn telefoontje. Ik vertelde haar eerlijk dat ik de werkelijke reden niet wist te verklaren met mijn verstand, maar dat ik met haar contact had gezocht puur vanuit mijn gevoel; mijn gevoel had mij naar haar toegebracht, mijn gevoel zij me dat ik NU moest bellen. De reden waarom, hoopte ik van Hyacintha uiteindelijk te weten te komen. Niet dat ik een verwachting had naar haar toe, maar ik wist, dat ik door mijn gevoel te vertrouwen op de juiste plek zat, met de juiste persoon aan de telefoon zat,op de juiste dag op het juiste moment Iets wat er nu zou gebeuren zou heel belangrijk voor mij zijn. Maar hoe belangrijk…dat had ik alleen maar durven dromen…
Ze zeggen wel eens: alles wat onverwachts komt , is een cadeautje van God!

Nou, die dag was het voor mij pakjesavond.
Hyacintha begon mij eerst iets te vertellen waar ik op dat moment nog niks mee kon. Ik kon het niet plaatsen en dat vond ik raar omdat ik mijzelf zo heel goed ken. En ik kan heel goed kritisch naar mijzelf kijken en spiegelen en reflecteren. Ik was verbaasd, maar zij stelde mij snel gerust en zei: “Wacht, dan zal ik eerst even je chakra’s bekijken en vertellen wat ik zie” Hyacintha begon mijn chakra’s te beschrijven en daarmee bedoel ik van beneden naar boven en bij iedere chakra afzonderlijk hield ze stil en vertelde mij wat zij daarin zag. Ik was aangenaam verrast!! Hyacintha had alles 100 procent goed! Wat ik zo en zo heel erg bijzonder vond ( en vind) want mijn ervaring met mediums waren altijd al goed, maar niet 100 procent accuraat. Dat was voor mij nieuw.: Wauw”, dacht ik, :”Wat werkt die vrouw zuiver”. Ze vertelde en interpreteerde de dingen puur zoals zij ze die zag,zonder enig eigen persoonlijke inbreng of projectie. Hoeveel mensen ken je zelf die dit kunnen?? het is zo menselijk om je eigen verleden- oordeel-mening e.d te vermengen met het geen wat je ziet of hoort. Naar mensen te kijken vanuit je eigen referentiekader door een gekleurde bril. Maar Hyacintha kan dit scheiden; zij weet haarscherp wat bij haar hoort en dus niet bij mij. Ze voelde en zag precies hoe ik in elkaar zat; wat mijn angsten waren, mijn verlangens, mijn talenten, mijn dromen, mijn passies en zelfs mijn lang ontkende, niet onderogen durven ziende seksualiteit. Ik had altijd al geweten dat ik biseksueel was, maar dat nog nooit hardop durven zeggen tegen mijzelf; laat staan andere. Gewoon omdat ik altijd al anders was mijn hele leven. En dan OOK nog biseksueel zijn, dat was een van de laatste dingen die ik aan mijzelf nog niet toe had durven geven. Maar toen Hyasintha het uitsprak, dat ze zag dat ik moeite had met het accepteren van mijn biseksualiteit, voelde dat als een opluchting. Natuurlijk voelde ik mij eerst heel even ongemakkelijk toen zij mijn “grote geheim doorzag”, maar ze stelde mij meteen gerust waardoor mijn opluchting meteen daarna kon volgen. Ze vertelde mij dat ik vol liefde zat en van DE MENS houd. Ongeacht man of vrouw. “Bisexueel zijn”, vervolgde zij toen haar verhaal “Is alleen maar heel erg mooi en Universeel om van de mens te houden ongeacht geslacht. Onze geest- energie is van origine niet man of vrouw, het is beide. Het bezit zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie. Alleen als de energie of geest incarneert in een menselijk lichaam, neemt het een geslacht aan. Maar in het Universum is ieder EEN” zoals zij dit vertelde, voelde zo goed aan, dat ik meteen ieder spoortje van schuld of slecht zijn, kon los laten. Ik had meteen mijn biseksualiteit geaccepteerd en omarmt; daarmee mijzelf compleet geaccepteerd. Alleen al dit geschenk, was zo mooi en bevrijdend dat ik niet kon voorstellen wat er allemaal nog ging komen…dat dit nog maar het begin was van alle mooie cadeautjes die ik zou krijgen van God die dag.
Nadat Hyacintha mijn hele chakra’s had doorlopen en daarbij dus meteen mij als persoon foutloos volledig had benoemt, kwam ze toch weer terug op het punt waar ze mee begonnen was. Ik had op het moment zo vreselijk veel vertrouwen en connectie met Hyacintha, dat ik open en toegankelijk naar haar kon luisteren. Zonder meteen in de verdediging te schieten. Hyacintha had vanaf het begin iets gezien bij mij wat ze nog nooit bij een ander had gezien. Zij vertelde mij dat ik niet in mijn lichaam stond, maar als toeschouwer door het leven was gegaan en nu nog steeds. Dit klonk in het begin heel vreemd in mijn oren omdat ik zo hard had geknokt om bewust te zijn en zelf kennis had verworven door schade en schande. Ik dacht echt dat ik in het leven stond en vond het raar om te horen dat ik een toeschouwer was terwijl ik , in mijn beleving, alles zo levendig had meegemaakt en geanalyseerd. Nu dat ik veel vertrouwen in haar had, was ik heel benieuwd en wilde ik er graag meer over weten. Want wat bedoelde zij dan met: als een toeschouwer mijn leven hebben bekeken en naast mijn lichaam staan??wat hield dat in?
Ze vertelde mij , dat er redelijk veel mensen niet goed in hun lichaam zitten. Dat ik er zo goed als helemaal niet in zat, was voor haar ook een heel aparte gewaarwording. Ze vertelde mij dat ik een klein stukje in mijn lichaam stond, net tot aan mijn linkerknie, voor de rest stond ik er helemaal naast. Ze vond het bewonderenswaardig hoe ik mijn leven had geleid, zo heel ver uit mijn lichaam. Normaal gesproken zou ik extreem moe moeten zijn geweest of op z’n minst suïcidaal…zo ver uit je lichaam en dan zo functioneren als ik deed, vond zij een wonder. Dat ik zo een sterke persoonlijkheid was geworden was haast niet te begrijpen…met vele ,had het heel slecht kunnen afgelopen. Maar ik stond, met een verleden vol trauma’s positief en krachtig in het leven. Dat vond zij heel speciaal…ook zag ze dat ik een heel sterke energetische band had “met boven”. met de geesten wereld en wist dat ik vaak “channelde” als het leven mij te veel en te zwaar werd. Zelf heb ik altijd gevoeld dat ik mijn leven heb kunnen leiden door de kracht van “boven” met hulp van “boven”. Mijn hele leven heb ik alles alleen moeten doen en ben ik al mijn “demonen” alleen te lijf gegaan. Heb ik geknokt voor een beter kwaliteit van leven, geknokt voor mijn innerlijke groei. Ik had in mijn leventje al vele drama’s doorstaan en trauma’s overleeft, verwerkt en omgedraaid tot productiviteit en zelfkennis. Dit alles kon ik nooit op eigen kracht gedaan hebben, dat heb ik altijd gevoeld en geweten. Dat was ook altijd mijn kracht geweest en nog. Ook al was ik alleen, ik ben nooit alleen geweest. Ik heb altijd hulp en kracht en inzicht gekregen vanuit de Bron. De sterk aanwezigheid van mijn –op jonge leeftijd overleden- vader, had mij altijd de drive gegeven om door te kunnen gaan. Zijn energie gaf mij moed en de kracht om het leven positief te kunnen zien ongeacht wat. Zo was hij namelijk zelf ook. voordat hij stierf aan zijn ongeneselijke spierziekte.; positief en proberen er altijd het beste van te maken. Hij was en is mijn inspiratiebron en vroeger ook mijn redding en de reden om door te kunnen gaan.
Hyacintha vertelde mij ook dat ze inderdaad nog nooit zo een sterke verbinding bij iemand had gezien. Zij had daar veel bewondering voor. Maar wat zij daarna voor mij heeft gedaan, daarvoor zal ik altijd grote bewondering voor haar blijven koesteren.
Hyacintha vroeg aan mij of zij mij terug in mijn lichaam mocht zetten. Dan moest ze mij er wel eerst helemaal uit halen. Ik had geen idee wat mij te wachten stond maar ik had volle vertrouwen in haar en in haar kunnen, dat ik met volle overgave er in toe stemde. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Alles voelde goed en vertrouwd aan. Ik was er klaar voor. Onbewust had ik hier al zo lang naar verlangt en dan NU was het zo ver….
Hyacintha vroeg aan mij: “Voelt je dit?”, op hetzelfde moment voelde ik een golf van verdriet over mij heen komen;”JA”, zei ik half huilend ” Ik voel dit heel goed”. “Oke, dan zet ik je nu weer terug”. Wat ik op dat moment ervaarde was zo veel intense emotie, dat Hyacintha mij de tip gaf om op bed te gaan liggen. Ze bleef nog heel even aan de telefoon en zij me dat de gevoelens die ik zou gaan ervaren heel heftig konden worden. “Laat je maar helemaal gaan, geniet van je lichaam”, met deze woorden hing ze op.

Ik ben op bed gaan liggen en heb hele intense emoties en gevoelens ervaren. Oergevoelens. Er kwamen geluiden uit mijn keel, die niet van mij leken te zijn. Mijn lichaam maakte hele vreemde bewegingen, maar ik liet alles over mij heen komen. Misschien komt dit als lezer over, alsof het een hele nare ervaring was voor mij. maar niets was minder waar. Ik voelde mij op dat moment , ondanks de heftige lichamelijke reacties en uitingen, zielsgelukkig. Het leek alsof ik opnieuw werd geboren, nou ja opnieuw…ik had al 33 jaar niet in mijn lichaam gezeten…dit was voor mij echt : geboren worden…eindelijk werden mijn geest en lichaam naar 33 eenzame jaren samengevoegd en oh wat had ik mijzelf gemist. Het was zo een waanzinnige geweldige ervaring, dat zo moeilijk te omschrijven valt. Wat ik er nog wel over vertellen kan, is dat ik nadat ik herboren was, mijn lichaam even opnieuw moest ontdekken. Ik keek naar mijn hand alsof ik die voor het eerst zag. Ik voelde aan mijn lichaam alsof ik mijzelf nog nooit gevoeld had. Toen ik van mijn bed op wilde staan om naar de huiskamer te lopen , ging alles traag. Ik liep in slow-motion. Net alsof mijn lichaam erg moest wennen aan de nieuwe situatie…het leken net mijn eerste stapjes. In de huiskamer aangekomen ben ik voor de spiegel gaan staan; ik zag een intens gelukkig meisje, met ogen voor vuur. Ik raakte mijn gezicht aan en bewonderde mijzelf..wat was ik mooi geworden. Het was net alsof ik mijzelf voor het eerst zag. En in theorie was dat natuurlijk zo. Mijn geest was nog nooit in mijn lichaam geweest en nu dat ik herenigt was besefte ik hoezeer ik mijzelf had gemist en ik huilde van geluk

Het was een ervaring zo krachtig en puur dat ik het zo nog eens over zou willen doen..bij wijze van spreken dan..Ik zeg dit, om zo die ervaring van herboren worden ,nog wat kracht bij te zetten en hopelijk daarmee nog een klein beetje extra uitleg te kunnen geven, hoe allesomvattend die ervaring voor mij was.

Het is en was het mooiste wat mij ooit is overkomen!.sindsdien is mijn leven heel veel veranderd. Dat wil zeggen IK ben zo veranderd.
Mijn eeuwige zoektocht naar liefde is voorbij. Ik voel die liefde nu in mij..ik voel vrede in mijn ziel. Iets heerlijkers is er niet voor mij. ik heb gekregen waar ik al die jaren koortsachtig naar op zoek was, niet wetende, dat hetgene waar ik naar op zoek was, Ikzelf was. En zonder mijzelf ..hoe kon ik dan van mijzelf houden? NU, in mijn lichaam, zie ik de wereld met andere ogen. Vroeger kon ik alleen alles met mijn verstand beredeneren of analyseren. Heel handig en onmisbaar voor de situatie van toen, maar veel dingen, die niet met je verstand te maken hebben, kon ik niet bevatten. Ik wilde wel, maar wist niet hoe. Als ik nu naar de mens kijk, zie ik liefde en mededogen. Mijn oordelen zijn minimaal en ik heb een oergevoel van vertrouwen in de toekomst. Ik pieker niet meer over morgen of andere zaken…maak mij geen zorgen, want ik weet…alles komt vanzelf weer goed. Vroeger wist ik dit alles wel;, maar vond het zo moeilijk om het toe te passen in mijn leven en kon heel moeilijk leven in het NU.

NU hoef ik niet meer alles verstandelijk te kunnen onderbouwen, nu is mijn gevoel goed genoeg. Het heeft mij rust gegeven in mijn leven en vrede…en het mooie van dit alles is….de wereld reageert ook op mijn nieuwe complete IK. Ik straal liefde uit en krijg er zo veel van terug!!!mensen reageren anders op mij dan vroeger en ik zie de mensen nu echt voor wie ze zijn. Ze zijn geen spiegels meer, ik zie bij andere geen irritaties of ergernissen -die dan eigenlijk mijn irritaties of ergernissen zijn. Ik kan bij ieder mens de werkelijke IK zien. Hun ziel, niet meer vertroebelt door mijn eigen projecties of referentiekaders, niet meer beïnvloed door wat mensen doen; maar om wie ze zijn, van binnen, de Bron. Iets mooiers bestaat er voor mij niet dan dit!!! Weet je dan dat alles in de wereld er ook heel anders uit ziet? Zelfs alle ellende ziekte en oorlog? Ik kan heel goed begrijpen als mensen mijn gevoelsbeeld niet kunnen vatten, dat kan, dat mag. Een jaar geleden had ik dit namelijk ook met vraagtekens en twijfel gelezen..maar ja, liefde is de sleutel tot alles…dat veranderd je perceptie voor altijd. Dan is er geen twijfel meer..alleen een gevoel van waarheid en overtuiging in een genadig Universum…
Hoe jullie, mijn lieve lezers mijn verhaal ontvangen, is aan jullie, waar het mij om gaat is het volgend: Hopelijk heb ik mijn verhaal kunnen neerzetten, op een manier, zodat duidelijk word hoe belangrijk werk Hyacintha doet en hoe zuiver ze werkt. Nog nooit heb ik iemand ontmoet die zo feilloos op afstand werkt. Zonder haar had mijn leven er nu nog heel anders uit gezien. Toeval bestaat niet, dat klopt, want alleen door toeval, heb ik haar ontmoet. Door het luisteren naar mijn gevoel en daarna open en oprecht te luisteren naar Hyacintha heb ik een vernieuwde, verbeterde versie van mijzelf gevonden. Door Hyacintha ben ik NU , wie ik altijd al was. Ik weet zeker dat zij nog vele mensen zal bereiken en voor heel veel mensen zal ze nog heel veel meer bijzondere dingen doen en zeggen in de toekomst. Veel mensen zal zij richting en verlichting kunnen brengen, als je er voor open staat..is alles bij Hyacintha mogelijk.
Ik ben en zal haar altijd dankbaar zijn en blijven voor het allermooiste cadeautje die ik samen met haar heb mogen ontvangen. Mijn leven begon toen ik Hyacintha leerde kennen Een mooi mens, een warm mens een hartelijke mens een liefdevolle moeder….ik ben blij en trots dat ik je heb leren kennen, Hyacintha………voor altijd ben je in mijn hart( jij hebt me immers helpen zoeken hihihihi)
Mijn geboortedag van hereniging van Lichaam en Geest : 11-11-2007( NU mijn lievelingsdag en data, natuurlijk..ik zal die datum iedere jaar herdenken, dus ook aan jou, mijn dierbare vriendin, …
Bedankt, mijn lieve mooie schat…
Liefde en licht aan iedereen