Claritas Essentiae


"Remember...", herinner wie je werkelijk bent

(voorheen Schepper of Slachtoffer - SOS)

Ervaringen

Graag ontvang ik je ervaring(en) met mijn workshop(s) en/of mijn healingsessie(s) via .


Binnenkort wordt het hier geupdate!


Hieronder ervaringen over de "Remember..., herinner wie je werkelijk bent" 3-daagse" van 09 - 11 okt 2015

Bijzonder
Hoe omschrijf je de drie dagen van deze training? In één woord is makkelijk: bijzonder. In een paar zinnen is een stuk lastiger. Je gaat in drie dagen terug naar de bron van het leven en leert over je eigen plaats en rol in het universum (remember!). Ik vond het hoop- en vreugdevol me (opnieuw) te realiseren dat ik ben verbonden met die eeuwige, liefdevolle bron. Ik heb geleerd hoe ik die verbinding kan opzoeken en welke krachtige energie ik daaruit kan putten.
Het dagelijkse 'gedoe' maakt ons vaak gek, verdrietig, boos, blij, verbaasd of wat dan ook (pijnlichaam!), maar dat is allemaal totaal onbelangrijk als je de kracht van de heilige bron voelt. Ik heb vaker gemediteerd, maar alleen de meditaties van Hyacintha brachten mij ergens waar ik wilde blijven, waar 'meer' was: licht en kracht. De muziek van haar partner Frits is wonderschoon en helpt en de energie uit de meditaties vast te houden. Dit met elkaar in een groep te beleven was heel speciaal. In aanvang ken je niemand, na drie dagen ga je als zielsverwanten uit elkaar. En dat alles onder de inspirerende begeleiding van Hyancintha en haar rechter-( en linker)hand Luc, die ons vol overgave, nuchter en met humor deze Remember hebben laten ervaren. Een aanrader voor wie op zoek is naar het waarom van ons leven op aarde, en voor wie behoefte aan meer houvast in alles wat dagelijks op je af komt. Doen!
Ellen


Hieronder videoervaringen over de "Schepper of Slachtoffer (SoS) 3-daagse" van 29 nov - 1 dec 2013


Hieronder videoervaringen over de "Schepper of Slachtoffer (SoS) 3daagse" (voorheen "Schepper of Slaaf" genoemd) van sept & nov 2012 en maart 2013Hieronder ervaringen over de "Schepper of Slachtoffer (SoS) 3daagse" (voorheen "Schepper of Slaaf" genoemd) van sept & nov 2012, maart & nov 2013 en feb 2014

Echt een hele rust
Het is nu 3 weken geleden dat ik bij jou de sos heb gedaan …
Wat heb ik veel geleerd! Allereerst veel over het (energetische) ontstaan van "alles" … de theorie die je ons hebt geleerd over de Bron, de verschillende universums… is heel erg interessant en ook voelbaar in de oefeningen en meditaties die we veelvuldig hebben gedaan. De film die we hebben gezien van Caroline Cory maakt nog steeds indruk, mijn zoontje van 6 heeft 'm nu ook gezien. Ook al je praktische informatie over het nieuwe aardegrid en hoe we hierop kunnen afstemmen pas ik nog dagelijks toe. De afleidingen zijn enorm en nu weten dat er een verbinding te maken is die werkelijk anders voelt, is echt een hele rust.

Ik zat al maanden goed vast in mijn leven, (na een shockerende gebeurtenis), na een telefonisch consult heb je me er "zo" doorheen gesleept. Het was voor mij echt thuiskomen om iemand te spreken, voelen, werken op een manier waarop ik me helemaal gezien voelde (op alle lagen van mijn zijn). Dat niet alleen … de veranderingen die je hebt bewerkstelligd met de zip-methode zijn nog steeds (en dat is nu al bijna twee maanden geleden) voelbaar. Ik sta echt anders nu in de zeer moeilijke situatie waar ik me echt slachtoffer van voelde. Nu sta ik er neutraal in, ik kan weer verder met mijn leven en een nieuwe liefde eindelijk toelaten en van genieten.

De zip-methode heb je ons geleerd tijdens de SOS en is meteen praktisch toepasbaar in mijn dagelijks leven en in mijn werk met mijn cliënten. Zo heb ik bv gezipt op mijn hooggevoeligheid: de wereld overvalt me met regelmaat nog steeds, ik zag de buitenwereld op diep niveau als een bedreiging, en ik had altijd veel hersteltijd nodig. Nu sta ik ook hier neutraler in: ik voel me niet meer bedreigd, mijn hersteltijd is veel korter en ik ervaar veel minder stress.
De meditaties die we via je website kunnen luisteren helpen heel goed om connected te blijven en ik doe ze graag.

Ik kan iedereen die bewuster wil worden, het heft weer in eigen handen wil nemen en vrijwel permanent in een hoge trilling wil komen ( lees: je lekker in balans met jezelf voelen zonder alles van anderen te veel aan te trekken ), die mooie andere mensen wil tegenkomen, er echt voor wil gáán… etc etc.…de sos of een andere training of een telefonisch consult echt aanraden.

Ik ben dankzij jou weer Thuis bij Mezelf. En mijn kinderen hebben weer een stralende moeder terug!

liefs Merel

Samen ontdekken van Source
Het Slachtoffer of Schepper weekend zou ook Samen ontdekken van Source kunnen heten. In het mooie Mennorode nabij Elspeet, midden tussen de heidevelden en de bossen worden tijdens de drie daagse verschillende meditaties en oefeningen gedaan waarbij contact wordt gelegd met Source. De bron die de basis vormt voor ons lichaam, trilling, emotie en voor onze ziel. De bron die ons continue ondersteunt om op te schonen, onze energie uit te lijnen, te versterken en ons te verbinden. Tijdens het weekend ondervind je de kracht van die bron, open je nieuwe deuren en verhoog je je persoonlijke trilling. Een mooie ervaring omdat je merkt dat er nieuwe kennis wordt los gemaakt en vooral hoe je groeit onder zijn aanwezigheid.

Elke deelnemer zal een andere beleving hebben van het weekend, omdat iedereen in een andere fase van zijn of haar ontwikkeling zit. Voor de ëën zijn de aangereikte tools voor energetische EHBO belangrijk, voor de andere de connectie met de bron, voor een derde het leren kijken naar jezelf vanuit het perspectief van de ziel, en anderen lopen weg met de Zip-code techniek waarbij fysieke en emotionele blokkades kunnen worden opgeheven. Alles wat er gebeurt, op welk niveau dan ook, is goed en puur. Wat de deelnemers wordt aangereikt tijdens het weekend is altijd precies wat men nodig heeft op dat moment.

En dit alles vindt plaats in de respectvolle en liefdevolle omgeving, waarbij iedereen mag zijn wie die daadwerkelijk is. De titel van manager, huisvrouw, ingenieur of chauffeur valt weg. Tijdens het weekend wordt immers op zielsniveau gewerkt.

Het perfecte weekend voor mensen die willen "thuis" komen. Maar elke omschrijving doet eigenlijk te kort aan het weekend. De enige manier om daadwerkelijk te begrijpen hoe veel impact het heeft je te verbinden met de Bron is door deel te nemen aan deze drie dagen dichtbij de energetisch bron - C.

Schepper of Slachtoffer
De tijd dat ik me aanmeldde voelde ik al wel dat dit een bijzondere 3 dagen zou gaan worden. Er is veel ingevoeld voor de dag begon, althans zo heb ik het ervaren. De driedaagse is zoveel meer dan wat er op de site van Claritas Essentiae vermeld wordt. De informatie die in deze drie dagen zit is zoveel en zo van mooie Goddelijke informatie waar je ook echt iets mee kan.

Voor mijn bezoek naar Mennerode toe en dat de vrijdag begon heb ik vele sessies beluisterd om me brein klaar te maken voor alles wat zou gaan komen. Het wonderlijke is dat ik kon nimmer goed visualiseren en gaande weg werd dat helderder. Al is voelen ook voldoende, het werkt toch bij de juiste intentie en focus. Ik geloof de tweede dag, tijdens een meditatie zou er paars licht door ons heen stromen en dat zou in aanraking komen met je cellen veranderen in zilver. Nog voor ik het wist was ik totaal zilver. Het ging razendsnel!

Hoe ik me voel?
Ken je de film the Trumanshow waarin niets is wat het lijkt. Ken je het niet, de moeite waard om te bekijken. De film laat in het klein zien wat wij in het groot beleven, voelen, ervaren. Zo voelde ik me voor de drie daagse. In een grote Trumanshow. In de drie daagse werd me duidelijk de film the Matrix. Je komt voor de keus te staan of de blauwe pil te nemen en de Trumanshow verder te beleven, of voor een rode pil te gaan en uitkomen in wonderland waarin je eerst in een Rabbit hole valt. Dat gevoel, waar Neo in de film voor kiest, dat gevoel ervaar ik. Hij kiest voor rood en raakt dan gedesoriënteerd en gedesillusioneerd. In dit stuk zit ik op dit moment terwijl dit verhaaltje wordt beschreven.

Tijdens de cursus leer je zoveel mooie gereedschappen die je meekrijgt om in de praktijk in beweging te zetten. Via mijn Yoga Studio kwam ik op de pagina van Hyacintha terecht en zo ook van Caroline Cory. Ik voelde na zoeken wat bij zou passen, dat dit het is. Zo puur, zo zuiver en meteen de hoge trillingsfrequentie voelen. Zo kwam ik ook Hyacintha via de studio tegen. Ik voelde, dit is goed.

De ZIPtechniek leren was iets wat me heel erg aantrok, naast de Energetische EHBO en andere prachtige elementen. Bij de uitleg van de ZIP voelde ik, dit is een heel krachtig en bijzonder cadeau dat is geschept, gecreëerd. Ik ervaar het ook echt als een groot cadeau. Daar is geen woord voor. Hoe kan ik de dagen omschrijven? Voor elke groep, persoon is het anders daar dit een Eenheid in groep was. Homogeen. Het is meer als een warm bad. Naast heel veel informatie die Hyacintha geeft samen met Luc die er niet onder doet en andere, is er ook veel lachen, luchtigheid en humor. Haar humor is geniaal en een groot feest.

Wil je de nieuwe paradigma gaan leven, voelen, ervaren, zien. Dan raadt ik je deze drie dagen absoluut aan. Ben je eigen co-creatie. Voor mij een en al dankbaarheid dat dit er is en ik op mijn weg ben tegengekomen.

Zoals ik healingen noem, yoga en ook dit het is een Liefdeswellness voor je hele wezen, je hele zijn. Woorden tekort en diepe buiging voor Hyacintha, Luc en de hele, hele groep, fantastisch dat ik hier onderdeel van mocht zijn. Love is what i feel for all of you. ♥

Allerliefs en zegening,
Willemijn

Cursussen van Hyacintha, ik heb er nu verschillende gedaan, hebben mij een gevoel van thuiskomen gegeven. Soms weet je hoe het "is" maar blijft het lastig om het geheel rond en inzichtelijk te krijgen. De verschillende cursussen (de healers, SoS en HiP) hebben mij diep geraakt. Dat wil niet zeggen dat dat altijd gemakkelijk is. Gelukkig genoeg tools in handen gekregen om zelf te kunnen kiezen hoe gemakkelijk of moeilijk ik mijn weg maak. Kunnen kiezen maakt het verschil tussen Schepper of Slaaf zijn. Het was mijn keuze en nu ben ik degene die bepaalt.
Eline

Wat een heerlijk weekend. Het voelde als thuiskomen met zoveel lieve mooie mensen. Het ene inzicht na het andere en aha momenten te over, wat ontzettend veel rust geeft. Het grote 'moeten' is weg en ik mag gewoon 'zijn'.
De liefde voor het leven is weer terug!
Ik hoop dat veel mensen dit kunnen en mogen ervaren.
Leonie

Na dit weekend ben ik weer verliefd geworden op het leven!

Sinds de SOS kijkt mijn man mij regelmatig vragend aan en zegt dan: "Jij bent relaxt". SOS, en daarna de HiP, zijn een bevrijding van al mijn "moeten", heerlijk!! En als ik dan eens ergens tegen aanloop dan weet ik dat ik de tools heb om helderheid te krijgen en om het op te lossen. Jaren geleden zag ik Hyacintha voor het eerst, ik kan mij nog zo goed herinneren dat ik toen dacht: "Bij haar moet ik zijn". En dat is wat ze mij heeft bijgebracht: Ik ben er al en ik mag er zijn. Dank Hyacintha for letting me know! BIG SMILE!!-Tamara

Eerst de sos, daarna de hip. Een geweldige steunende en liefdevolle besloten groep aan over gehouden op facebook met intensief contact. Het voelt als thuis komen, zowel in de groep als in mijzelf. Na een periode van flinke worsteling met mijn gevoeligheid, begint nu eindelijk langzaam die switch te komen. Ik leer steeds beter te (h)erkennen wat de oorsprong is van wat ik voel. Met de nieuwe tools leer ik daarbij ook steeds beter hoe ik mezelf hier tegen kan beschermen en staande kan houden. Ik voel hoe onrust en angst langzaam vervangen worden voor vrijheid en verbondenheid.- Lacy

Ik heb nu 2 workshops gevolgd bij Hyacintha: De SoS en HiP. Sinds dat eerste weekend is er heel veel veranderd in mij. Van buitenaf lijkt mijn leven misschien hetzelfde: Inkomsten, uitdagingen, vraagstukken over woonplaats en een heleboel andere twijfels/onduidelijkheden…
En toch is het een totaal andere plaatje van binnenuit. Ik voel me niet 'vastzitten', ik vertrouw in mezelf als een krachtige schepper en ik geniet van het leven - ook met al de oude uitdagingen. Het toepassen van alle tools die ik geleerd heb, zorgt ervoor dat ik nu zonder angst en met heel veel rust verder ga. Ik sta in diepe verbinding met mezelf in plaats van met het drama van onze 3D wereld.-Lucy

Het SOS weekend heeft mij enorm veel inzicht gegeven in hoe ik in het leven sta en welke overtuigingen me ervan weerhouden voluit te leven en te scheppen! In het weekend zijn een groot deel van die overtuigingen opgeruimd en hebben we veel tools gekregen om thuis mee aan de slag te kunnen. Sinds ik de tools gebruik is mijn leven alleen maar leuker geworden. Sinds mijn man ook het SOS weekend heeft gedaan is het NOG leuker geworden want nu delen we inzicht en tools die ervoor zorgen dat we meer en meer het leven creëren wat we eigenlijk altijd al voor ogen hadden voor ons zelf en onze kinderen.- Lauretta

De driedaagse SOS, verzorgd door Hyacintha en Luc, vond ik heerlijk.
De energie in deze dagen, de oefeningen en de uitleg die we kregen, hebben me rust gegeven en het gevoel dat ik echt kan kiezen. Zonder nonsens, met humor en met beide benen op de grond en toch... steeds verbonden met de Bron van Al Wat Is.
Er mocht veel losgelaten worden en nog iedere dag kan ik datgene wat we geleerd hebben, toepassen om me licht en bij mezelf te voelen.
Dankjewel Hyacintha en Luc.
Martine

Dank je wel Hyancintha en Luc voor deze bijzondere 3 dagen. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat dit weekend me zoveel zou leren en mijn leven verrijken.
Ik ervaar nu echt (weer) dat ik schepper ben van mijn leven. Dat gevoel is me in de loop der jaren een beetje ontglipt. Het gevoel en vertrouwen dat alles mogelijk is wat je maar wilt. En dat je alles mag en kan creëren gewoon omdat het leuk is en mag zijn.

Ik ben nu volop aan het creëren in o.a. mijn relatie en gezin.... Om in verbinding te zijn met elkaar en harmonie. Om samen te leven vanuit liefde, ruimte en overvloed.
Nu 2 weken na de 3 daagse is er echt al veel verschil met daarvoor. Ik ervaar veel meer mogelijkheden en er is weer meer plezier.

Ook ben ik aan het creëren in mijn werk. Wat wil ik nou echt, hoe kan ik mijn leven zo invullen zodat het leuk is ipv moeten.

De technieken die we geleerd hebben zijn makkelijk en werken echt! En super leuk om mee te experimenteren.
Ik val nog steeds in verbazing dat het dus zo makkelijk kan zijn om iets te creëren.

Als ik deze 3 dagen in een woord samen moet vatten dan is het: MINDBLOWING :)

Ik vond het een keileuke 3-daagse. Dit was voor mij een uitgelezen moment om nog meer beperkende overtuigingen, ideeën en belemmeringen overboord te gooien. Ik voelde me weer heerlijk vrij en licht worden tijdens en na het weekende. De groep was heel fijn. Hyacintha kan op heel heldere wijzen uitleggen en duidelijk maken door de oefeningen die we kregen hoe de menselijke geest werkt en hoe wij onszelf beperken, dat alleen al zorgt voor bevrijding! Een echte aanrader!! Dankjulliewel :)!!

" Momenteel laat ik alles rustig 'nawerken' en geniet ik van de geschepte ruimte en inzichten dankzij de workshop. Ik loop rond met een blij en vertrouwde gevoel en merk een duidelijk fysieke 'gezoem' van de hogere trillingen. (ik weet geen betere omschrijving op dit moment!) Nogmaals bedankt Hyacintha als "innerlijke reisleidster" van de groep. Je wist een divers en vrij grote groep comfortabel te maken voor iedereen en nam toch ook echt de tijd voor alle vragen, ervaringen en helingen. Ik voel me niet meer zo machteloos in het leven en vindt het heerlijk om niet meer zo druk te maken over de toekomst"

Het weekend was ronduit fantastisch. Als groep hebben we veel geleerd en aan elkaar gehad.
Als je dit ook eens wilt gaan doen is het een aanrader, want we zijn nu twee weken verder en er is nog steeds intensief contact met de groep.
Er worden ideeën uitgewisseld en er wordt geholpen om elkaars vragen te beantwoorden.
Als je na het weekend thuis komt verval je niet gauw in een oud patroon. Is dit wel zo heb je tools gekregen om hier weer uit te komen.
Het scheppen van je eigen mogelijkheden en deze ook zien en voelen is toch wel het grootste cadeau wat ik er aan heb overgehouden, ik kan nu weer vrij denken en voelen.

Roland Debie

Schepper of Slaaf: De 3-daagse was wat mij betreft een openbaring en tegelijk heel leerzaam en effectief.
Met name de uitleg over de werking van ons brein en hoe onze gedachten ons welzijn beïnvloeden, de technieken om veranderingen bij jezelf teweeg te brengen, de EHBO technieken en niet te vergeten de meditaties en "opruim"acties waren weldadig en hoogtepunten.
De 3-daagse is voor mij een aanrader, ook al omdat hij met veel liefde en humor en deskundig zowel door Hyacintha als Luc werd begeleid.

JBR deelnemer 7-9 sept 2012

Een 'zweef weekend' zo had ik het weekend 'schepper of slaaf' genoemd. Op die manier kon ik het namelijk aan mezelf verkopen, want oje waar had ik nu weer ja op gezegd. Nu twee weken na het weekend kan ik zeggen; ja, het klopt het was een zweef weekend maar nu heeft het een hele andere betekenis, namelijk een positieve. De serene rust, sfeer en (achtergrond)informatie werkte verhelderend en zorgt er ook voor dat ik, twee weken later de tips en tricks nog steeds onthouden heb. Het moment dat mij het meest is bij gebleven is de eerste meditatie op de vrijdagavond en het gevoel van plop, plop, plop. Het opruimende gevoel van; daar gaat een last van mijn schouder (plop) en daar gaat er weer een (plop). Ja, na die meditatie liep ik echt even te zweven.

De 3 daagse was het beste kado dat ik mezelf in tijden gegeven heb!
Vanaf de eerste mail erover voelde ik me aangetrokken tot dit weekend, maar het leek me onmogelijk om te gaan.
Ik schoof er van alles voor: ik had geen geld, geen oppas, geen tijd, geen mogelijkheden....
Maar het bleef trekken, bij elke volgende uitnodigende mail die ik kreeg voelde ik het weer: ik moet daar heen!
Uiteindelijk voelde ik twee weken voor het weekend iets in mezelf verschuiven: wat als ik het om zou keren, wat als ik gewoon zou besluiten dat ik er heen ging? Zouden de praktische dingen dan vanzelf volgen? Ja, zo was het! Binnen een paar dagen was alles rond en geregeld. En als extra groot kado kreeg ook mijn beste vriendin het geregeld en melden we ons defintief aan. Geen idee waarvoor precies trouwens. Maar dat we daar bij moesten zijn was duidelijk.

De 3 daagse training was inspirerend, krachtig, intensief, enorm leuk en vooral ook heel helend. Voor mijn gevoel is mijn verbinding met de bron nu werkelijk en eindelijk volledig hersteld. Ik heb losgelaten wat me ervan weerhield werkelijk te verbinden met de bron. Ik heb gevoeld en ervaren hoe het is om helemaal in verbinding en in mijn kracht te ZIJN. Ik heb de groep als heel veilig en warm ervaren en Hyacintha en Luc als geweldige gidsen op een fantastische reis.
Ik heb ervaren dat ik met al mijn doen, actie ondernemen en hard werken mijn scheppende stroom blokkeer.
Nu voel ik dat de allereerste stap om te kunnen scheppen is te verbinden en te ZIJN.
En vervolgens met plezier te doen wat er nodig is om mijn creaties neer te zetten.
De praktische tools die we aan het einde van het weekend nog mee kregen zijn als een tas vol kadootjes om lekker uit te pakken en mee te spelen.
En dat is wat ik doe sinds ik thuis ben. Met veel plezier en inspiratie scheppend bezig zijn. En het werkt! Ik zie hoe er vanalles verschuift in mezelf, bij mijn partner en mijn kindjes en in mijn leven. En als ik voel dat ik verkramp of terug schiet in een gevoel van tekort of ontoereikendheid, dan herinner ik mezelf aan de meditaties en de ervaring van ZIJN. Het begin van alles....

Laura

Sinds de laatste workshop, Schepper of Slaaf, gaat het heel goed met mij.
Vooral het trauma verwerken van het vastzitten in een transportbuis heeft hele goede gevolgen. Doordat ik niet terug heb kunnen gaan naar de bron en geen eigen keuze heb kunnen maken in welk gezin ik zou komen, ben ik in een gezin terecht gekomen, wat totaal niet paste.
Daardoor ben ik 53 jaar bezig geweest met de vraag, wat doe ik hier eigenlijk.
En heb ik me afwisselend aangepast en verzet.
Door het integreren van God de Vader, voel ik me niet meer alleen en weet ik dat ik niets meer moet.
Als gevolg daarvan ben ik uit mijn gezin gestapt, daar moet ik mij aanpassen en heb ik geen recht op een eigen mening.
Dat gaf wel weer enige blokkades, maar die kon ik nu zelf oplossen.
Verder ben ik rustig gaan schrijven en tekenen hoe ik wil wonen en leven. Het leuke is dat ik dan ook mensen tegenkom, die met soortgelijke initiatieven bezig zijn.
Ik heb een gevoel dat mijn totale leven aan het veranderen is.
Ik voel me vrijer en ben mijn huis aan het leeg maken.

Dank jullie wel, Hyacintha en Luc.
Door deze workshop en alle kadootjes, waarmee ik o.a. blokkades op kan heffen, leef ik meer en meer in vrijheid mijn eigen leven.

Lieve groet, Ellen.

Mijn bewuste kadootje van dit weekend:
I just had this huge transformation meditation weekend, stepped out of my body, connected with my higher self and just wanted to share the precious diamond and insight I got.
I can see life as a great ocean in which I can play, I am connected to all, I am unique as every single wave and still always in the same energy with all people in this universe and beyond.
I commit to drop my judgements, my preferences and attachments to details of my longterm plans. I will be available for all what comes my way, as it comes. I don't have to worry if I stumble or fall. I just pick myself up, dust myselff off, have a good laugh and carry on just feeling and knowing I should change some things untill it is right in my heart.
Just knowing when I live from my heart, act from my heart and speak from my heart I will be supported anytime, any place and anywhere by my higher self...and so it is.... (Osho & me)
En alle onbewuste kadootjes die zich nog zullen manifesteren.
Dank je wel hiervoor!

Ik voelde erg veel warmte dit weekend toen je spak over de Divine Creator! Daar heb ik zoveel over gehoord, zoveel over gelezen, maar mag ik Die ook ontmoeten? Jezus zegt; Ik en de Vader zijn een, en zo zullen ook jullie een zijn (ik lees met de Vader en met mij). Je legde uit over de Christusgestalte die de afgescheidenheid heeft verbroken! Een nieuw tijdperk is aangebroken.
Wat een geweldig perspectief, zo bekend, en toch, wat toch nog een schroom om daar in te stappen.

Ergens heb je het perspectief voor me geopend om te kunnen houden van mijn Ego terwijl ik me niet meer door hem laat beperken, me niet meer in zijn angst laat meegaan.

Voor mij is ook de vraag gaan leven: wat als ik dit leven zelf heb gekozen? Dat zet mijn ego even op de kop! Reincarnatie, foei Bert. Maar het geeft volkomen rust en perspectief. Ik kan ineens joy sourcen. Wat heb ik geleden aan dit leven, wat een mega slachtoffer rol.

Wat je vertelde resoneerde ook geweldig met wat ik gehoord heb van Wayne Dyer, de man die o.a the Course in Miracles heeft besproken. Ik heb veel in de bijbel gelezen over jezus en zijn discipelen, hoe genezing daar centraal stond en de wonderen die daar gebeurden. Die verhalen zijn in het weekend zoveel dichter bij gekomen, ze worden realiteit. Ik strek me daar naar uit.
Afgelopen zondag zei de vredestem tegen mij: you have the power to heal now. and the grace to forgive. Het voelde als een enorm kado.