Claritas EssentiaeLees hier de laatste nieuwsbrieven

Erkenning...!!! - Nieuwsbrief 20 april
Je weet dat ik me heel erg druk bezig houd met lyme. En ook al heb je misschien zelf geen lyme klachten, wil ik je vragen toch even verder te lezen!

Inmiddels zijn 3 publicaties in Spiegelbeeld verschenen en deze maand staat er ook een artikel in Onkruid, allemaal voor mij geschreven door Monique Vaassen.

Nu is mij het volgende toegestuurd dat ik met je wil delen. Elena Cook publiceerde een artikel in 2008 over een boek van Barclay Newman "Japan’s Secret Weapon" dat in 1944 gepubliceerd is. Hier een belangrijk citaat:

"Bacterium?" you ask.
"No, according to the Japanese, who know the most about spirochetes, they are like bacteria in being low forms of plant life - that is, fungi. The Japanese claim that spirochetes are closely related to bacteria but are not bacteria, among which spiral forms are found. Like bacteria, spirochetes reproduce by splitting across the middle. But the Japanese think that a spirochete can also break itself into many tiny granules, each as small as the invisible molecule of a virus, and each capable of recreating a new spirochete. Bacteria do not seem to multiply in this odd way...The Japanese say that there is no drug effective against this spirochete.”

Antibiotica verergert lyme

Het is exact hoe ik het ook zie en heb beschreven!!
Ik voel me gesterkt in mijn helderziende waarnemingen en vertrouw dit nu nog meer dan ooit! Dit is heel fijn omdat ik tot nu toe maar mondjesmaat wat wetenschappelijke bevestiging vond.
Behalve in dit stuk, kom ik verder nergens een melding tegen over hoe de spirocheet zich vermenigvuldigt en dat het uiteenvalt enz. … boeiend niet waar?

Wil je het artikel van Elena Cook nog verder lezen http://www.elenacook.org/spirowarfare.html
Deze vrouw heet eigenlijk Dr. Lisa Masterson.

TRAINING:
Hoe zou het zijn als er meer mensen op deze manier naar lyme zouden kijken? Hoe zou het zijn als er meer therapeuten zijn die lyme sneller herkennen zodat mensen onnodig lang onbegrepen hoeven te lijden?
Hoe zou het zijn als je lyme werkelijk beter zou snappen zodat je weet wat je wel en niet kan doen?

Ik geef een lymetraining voor therapeuten op 28, 29 mei in:
De Meesterstraat 2, 2613 XB Delft

Het zullen volle dagen zijn met veel informatie en uitwisseling want van elkaar leren wij het meest.
Voor de mensen die al eerder bij een training zijn geweest, weet dat er deze keer nog veel meer informatie gedeeld zal worden en dieper op de materie ingegaan zal worden. Elke training is altijd anders.
Er is ook een veteranen prijs voor hen die voor de tweede keer komen. Je zult het wellicht nog beter begrijpen!

Ben jij zelf geen therapeut? Misschien ken jij wel iemand die dit interessant zou vinden, dus voel je vrij dit door te sturen!
Hier de link naar de folder die je kunt downloaden: Cursus Lyme

En wie weet tot spoedig ziens!
Harte groet
Hyacintha

Eureka...! - Nieuwsbrief 17 april


waterdop

Ik heb iets gevonden waar ik ZO Blij van wordt!
Ik introduceer hier Soul en Core van de firma Rain!
Deze supplementen hebben echt bijzondere eigenschappen om de cel te regenereren en de spin inversie in de cel terug te draaien. Hoe onwijs gaaf is dat!

Energetisch heb ik waargenomen dat 1 druppeltje Soul op een cel dat chronisch ziek is, als een bloemetje open gaat, zijn energetische trilling (nul punt rotatie) herstelt en de cel weer terug brengt naar zijn basis blauwdruk.
Ik heb nog nooit een product dit zien doen.

Ik zal later nog wat uitgebreider uitleggen wat ik heb waargenomen en hoe dat gaat. Mijn waarneming blijkt ook te worden ondersteund door levendbloedanalyse foto’s. Er zijn overal filmpjes van mensen wiens bloed behoorlijk slecht uit ziet met ‘Rouleauvorming’ Dat is wanneer de bloedcellen samenklonteren, en een uur na het nemen van Soul, zie je dat het bloed los is gekomen en helder. Deze beelden komen van een live event waar men de beelden lieten zien van bloed dat door iemand in de zaal werd afgenomen en na het drinken van 2 zakjes Soul opnieuw afgenomen werd en geprojecteerd.

bloedfoto

Vrijdag heb ik een arts gesproken, dr. Wright, die ook met dit product werkt in een kliniek in Amerika. Hij vertelde mij bijzondere ervaringen van veel betere resultaten bij het behandelen van lyme, met mensen met diabetes, die na een korte tijd weer in staat waren een normale insuline balans te krijgen, etc.
Er zijn testimonials over kanker, over huidaandoeningen, over vermoeidheid, migraine enz.. waar mensen snel positieve resultaat boekten.
En ik snap dat het zo werkt omdat ik het energetisch heb waargenomen. Ik heb inmiddels weer veel inzichten gekregen rondom verzuring en ionisatie en waarom mensen met Lyme zoveel moeilijker weer gezond kunnen worden.

Op onze site bieden wij de mogelijkheid om Soul en Core uit te proberen met een test-set.
Soul activeert de cel en stimuleert het om allerlei afvalstoffen uit te scheiden en Core bindt het samen en helpt het om het lichaam uit te scheiden.

Ik hoop dat je mijn Tell Sell toon vergeeft, maar ik ben echt enthousiast over dit product en verwacht er veel van. Ik weet ook niet hoe ik het dan anders zou moeten vertellen!! :-)

Ik wens iedereen toe dit te gebruiken.
Meer info op onze nieuwe site: www.soulcoresupplementen.nl
Voor mensen die ook het lyme protocol gebruiken is het mogelijk om het protocol goedkoper aan te schaffen wanneer je Soul en of Core gebruikt omdat ik vertrouwen heb dat men sneller resultaat gaat boeken.

Lees de informatie bij de producten: http://claritasshop.claritasessentiae.nl/product-categorie/rain/

Niewsbrief 08 april 2016


kracht van acceptie

"Accept the things that you cannot change…”
We have two choices when we are challenged with an unwanted situation:
To resist or to accept.
We often fight against what we do not want, maintaining opposition to it.
Doing so uses enormous energy, keeps the mind busy in a perpetual pattern of repeating thoughts.
Thus we find ourselves rehearsing past or future moments, trying to prevent something from happening, all the while feeding anger and frustration, over and over again.
Blame, self-pity, plus victim-mentality keeps us in a constant fighting and/or denying of “what is”.

Acceptance of an undesirable situation does not mean resignation.
Rather, the act of accepting allows instant release of a burden, returning us to a calm, neutral state.
Allowing is thus empowering.

Much suffering in life is created by our resistance to accepting “what is”.
We have the power to completely change this habit.

Join Hyacintha in a group healing to practice this empowerment on
Saturday the 23rd of April

You are invited to a Zoom Group Healing Webinar
“The Power of Acceptance”

Host: Hyacintha Kraidy
Date Time: Apr 23, 2016
7:00 PM (GMT+2:00) Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Paris
10am PDT, 11am Mountain Time, 12pm Central and 1pm Eastern Daylight time.


15 min prior to the group healing you can send in your questions of issues you would like to have addressed during the healing

Please register for the date and time that works best for you:
https://zoom.us/webinar/register/9c2aebc231f3b3877c24e00bf0acd2b8

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.

Niewsbrief 09 januari 2016


Music from Source
Een nieuw jaar geeft een gevoel van lekker schoonschip maken, troep ruimen, diep ademhalen en lekker schouders eronder zetten om in de stroom van transformatie en heling te komen.
Ik wil graag mijn agenda met je delen, kijk maar of er iets tussen zit wat je aanspreekt.
De Remember 3-daagse op 5-7 feb. helpt je bij het flink opruimen en je nieuwe focus te verstevingen. Nog een week vroegboekkorting!

Ga direct naar:
Boekenleesuitwisselingsclub
Lymewebinars
Remember
Healing & Muziek
Lotusbeurs
Remember
Update Zorgverzekering
Meditaties Luc

Boekenleesuitwisselingclub (24 jan - 03 juli) op zondagavonden om 21:00 uur.
Het rode boek van Caroline Cory, God Among Us is een uniek en prachtig boek dat een handleiding is voor transformatie. Caroline beschrijft delen van haar ervaringen. Het is werkelijk een schat aan informatie op heel veel verschillende bewustzijnslagen. Het is mooi om dit als groep te doen, om dit als focus te gebruiken voor de komende tijd.
Het is nu te bestellen als een EBook: http://claritasessentiae.nl/tip/GodAmongUs (op dit moment in de aanbieding)
Gemiddeld 2x per maand geef ik ruimte voor een webinar (zie data hieronder) waar jij je voor kan inschrijven.
Het is een platform waar iedereen zijn steentje bij kan dragen en iedereen zijn inzichten mag delen betreffende dit boek.
Wij starten de avond met een korte connectie geleid door wie dat ook graag zou willen.
Wij lezen gezamenlijk een stukje uit haar boek en laten de informatie tot ons door dringen. Sommige stukken lees je makkelijk door, andere delen kunnen wel een stuk lastiger zijn. Soms zijn 5 regels goed tot je door laten dringen al voldoende voor een avond.
Let op: Ik ben niet de schrijfster van het boek. Ik ben geen leraar van haar materiaal. Ik ben wat dat betreft net zo ‘deskundig’ als jij, dus laten we dit vooral SAMEN dragen.

Inschrijven: 3 euro per avond
Opname zal beschikbaar worden gesteld na afloop.

Via Computer:
data:
24 jan
7 en 21 feb
6 en 20 maart
3  en 17 april
1 en 15 mei
5 en 19 juni
3  juli

Lyme-Webinarserie (10 jan - 03 april)
6 Lymewebinars met informatie en healing op zondag middagen om 14:00 uur.
Online, via je computer:
10 en 24 januari
21 februari
6 maart
3 april

Deel 1 heeft 13 december plaatsgevonden. De opname wil ik delen omdat de informatie echt heel belangrijk is en gedeeld moet worden: https://www.youtube.com/watch?v=AUnNySDPbAE
Ik heb een lymewebinar gehouden. Ja Lyme. Alweer lyme... altijd Hyacintha met haar lyme... En als je denkt dat het jou niet aangaat omdat je toch geen lyme hebt, nodig ik je uit om er toch even naar te kijken en luisteren.
Want het probleem met lyme is dat je het niet herkent als je het niet kent.
Het is werkelijk epidemisch. 90% van de clienten in mijn praktijk op dit moment hebben lyme. Ja natuurlijk komt het ook omdat zij mij weten te vinden, maar er zijn net zoveel mensen die totaal onwetend zijn dat alle vage chronische klachten weleens lyme zou kunnen zijn.
Je hoeft ook NOOIT een tekenbeet te hebben gehad om toch lyme te hebben.
Dus neem even de tijd en kijk en luister naar mijn webinar.
Er zijn ook zoveel misverstanden, zoveel mensen lijden onnodig omdat men niet weet wat wat ze hebben of hoe ze het beste behandelt kunnen worden.
En er is niet één weg of één oplossing. Maar het is belangrijk te weten hoe lyme zich gedraagt en wat het doet om zo samen tot een beter oplossing te kunnen komen.

Remember Februari (5, 6, 7 februari a.s.)
"Remember… wie je werkelijk bent"
Bijzondere 3-daagse, veel healing, inzicht en transformatie.
Conferentieoord Mennorode

Healing en Muziek (5 maart 2016)
Goede herder kerk Apeldoorn
Frits Evelein en ik geven samen een dag van ontspanning met muziek en groepshealingen.
Meer info via deze video: https://www.youtube.com/watch?v=0Q1MZX8d7qQ
Je zult er anders vandaan komen dan je er heen bent gegaan, dat is zeker!
Opgeven via Luc, betaling (€ 40) bij de ingang op de dag zelf.

LotusBeurs (13 maart 2015)
Ik sta dit jaar op de Lotusbeurs van Onkruid. Het is het grootste en belangrijkste event op het gebied van Mindfulness, Gezondheid en Opleidingen. Lotus biedt meer dan 200 exposanten, 50 lezingen en 25 workshops van bekende auteurs- én een uitgebreid activiteiten- en muziekprogramma.

Remember Mei (13, 14 & 15 mei 2016)
"Remember… wie je werkelijk bent"
Conferentie Oord Mennorode
Bijzondere 3-daagse, veel healing, inzicht en transformatie.

Update Zorgverzekering
Het Zilveren Kruis Achmea vergoedt nu toch de consulten van Hyacintha in 2016!!
We hebben vernomen en ook gecontroleerd dat het Zilveren Kruis Achmea de beroepsgroep BATC waar ik bij aangesloten ben, niet meer in hun lijst heeft staan en mijn consulten dus niet meer vergoeden in 2016 !! Je kunt tot 31 januari je polis nog aanpassen d.w.z dat je jouw module voor alternatieve geneeswijzen kunt onderbrengen bij een zorgverzekeraar die mij wel vergoedt. Je basisverzekering hou je dus gewoon waar je bent, alleen de extra module sluit je af bij een andere. In de vergelijker kun je zien welke zorgverzekeraars ons wel vergoeden in 2016.

Verder hebben we gemerkt dat het zich loont om toch de factuur in te dienen als eigenlijk gezegd wordt dat er geen vergoeding plaatsvindt, want we hebben al een paar keer bericht ontvangen van mensen, die het gewoon geprobeerd hebben, dat hun factuur toch vergoed is.

Meditaties met Luc
Doorlopend, op dit moment elke woensdagavond om 21:30 geeft Luc een gratis meditatie. Je kunt je inschrijven voor zijn mailinglijst via zijn (onder constructie zijnde) website Angelluc.info of via zijn Facebookpagina, waar hij ook de meldingen maakt en de link om deel te nemen plaatst.

Je kunt alle data terugvinden in mijn agenda
Graag ontmoet ik je bij een van mijn activiteiten!
In Liefde,
Hyacintha
 
Voel je vrij om deze pagina te delen

Niewsbrief 20 december 2015


Zorgverzekeraars 2016 - Spiegelbeeld
Wie vergoedt mij in 2016
Er zijn helaas veel zorgverzekeraars die vanuit financiële overwegingen extra regels opleggen aan therapeuten, om zodoende het aantal te vergoeden therapeuten te minimaliseren ofwel compleet uit te sluiten van vergoeding.
Ook is het in veel gevallen niet meer toegestaan om je eigen therapeut uit te zoeken.
Let daarom goed op of ik wel vergoed wordt!

Advies van mijn beroepsgroep de BATC:
ADVIES VOORDAT U EEN AANVULLENDE VERZEKERING AFSLUIT:
A. Kijk naar de totale jaarpremie.
B. Kijk hoeveel u per jaar voor alternatieve geneeswijzen vergoed krijgt.
C. Kijk naar het verschil tussen de premie en de maximale vergoeding.
D. Informeer bij de zorgverzekeraar of uw therapeut (voor welke werkvorm) vergoed krijgt.
E. Laat dit antwoord vóór 1 januari 2016 per email aan u bevestigen! (Daarna kunt u niet meer wisselen van zorgverzekering)
F. Realiseer u dat u veelal goedkoper uit bent zonder aanvullende verzekering. U spaart dan de maandelijkse premie op tot het moment dat u het echt nodig heeft.
Je kunt trouwens je basisverzekering bij één zorgverzekeraar hebben (bijv VGZ die mij niet vergoedt) maar je aanvullende verzekeringen bij een ándere zorgverzekeraar afnemen (bijv bij de Ohra die mij wel vergoedt) !

In de Komparu zorgvergelijker op mijn website staan zorgverzekeraars die de BATC aanbeveelt. De BATC aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid. Om echt te weten of een zorgverzekeraar mij vergoedt, moet je dus naar de voorwaarden in de aanvullende module(s) kijken en zoals de BATC hierboven adviseert (punt D &l; E) bij de zorgverzekeraar die je op het oog hebt navragen of en wat van mij vergoed wordt en dit schriftelijk vóór 1 januari 2016 per email laten bevestigen, zodat bij verandering je het zwart op wit hebt.


Spiegelbeeld
Zoals je waarschijnlijk zult merken, staat mijn 3e artikel over Lyme niet in het januari nummer van Spiegelbeeld. Bij het thema van dat nummer bleek eigenlijk geen Lyme verhaal te passen en dus is besloten om het naar het februari nummer te verhuizen. Dus nog even geduld :-)
De delen 1 & 2 vind je in de november en december uitgaven.

In Liefde,
Hyacintha

Niewsbrief 02 novemer 2015


Spiegelbeeld
Mocht je het leuk vinden, dan ligt het artikel over Lyme in het blad Spiegelbeeld nu in de winkel. Ako, Primera, Bruna... Het zal een drieluik worden dus volgende maand deel 2.
Je kan het ook online bestellen bij www.spiegelbeeld.nl

Spiegelbeeld

In Liefde,
Hyacintha

Voel je vrij om dit bericht te delen

Niewsbrief 19 oktober 2015


Horowitz
Horowitz bekijkt mijn protocol tijdens het Lyme congres in Antwerpen

Velen weten misschien niet dat ik in 2013 ontdekte dat ik lyme had. Dit hele proces heeft een hoop teweeg gebracht en ik kan nu met dankbaarheid op deze periode terug kijken. Ik heb veel inzichten gekregen over de ziekte van lyme, hoe het zich ontwikkelt en wat je nou wel en juist niet moet doen.

Omdat ik het nu ook veel sneller herken, is het voor mij indrukwekkend te zien hoeveel mensen lyme hebben en het niet weten.
Soms herken ik het bij cliënten die nog maar weinig symptomen hebben.
Vaak kunnen zij het niet geloven of plaatsen omdat ze zich geen tekenbeet kunnen herinneren. Maar lyme is besmettelijk. Het is een broertje van de syfilis bacterie en kan dus ook seksueel overdraagbaar zijn, via bloed, placenta, sperma, maar ook via muggen of dazen.
Pas wanneer men meer symptomen krijgt, willen mensen eraan dat zij wellicht toch lyme hebben.
Ik praat eigenlijk liever van het Quinta Syndroom omdat het hele lichaam wordt aangetast en het een waaier aan symptomen geeft. Quinta is de naam van de toxine die door de lyme wordt afgegeven.

Het begint vaak onopvallend, geen tekenbeet, geen rode kring, maar wat vermoeider. Vooral rond vier uur in de middag je ogen niet open kunnen houden. Fietsen lijkt opeens zwaarder, je komt wat aan zonder aanwijsbare redenen. Je voelt je in de basis mat en in het algemeen 'oud'. Hormonen schommelen heftig op en neer en slapen lukt niet goed en geeft niet het gevoel uitgerust te zijn. Dan komen de grotere klachten. Ik kreeg Ménière, aanvallen van zware duizelingen, een brom in mijn oor en doofheid tot gevolg.
De waslijst aan klachten was veel langer dan ik hier vermeldt. Vaak heb je pas door, nadat je weer opknapt van de lyme, welke symptomen er allemaal mee samen hingen. De klachten kunnen echter van mens tot mens enorm verschillen.

Ondertussen heb ik een protocol ontwikkeld dat heel effectief werkt op lyme. Het zijn middelen op basis van trilling/frequentie die eruit zien als homeopathische korrels. Dit protocol heeft zich bewezen en geeft hele goede resultaten. Deze is te bestellen op http://claritasshop.claritasessentiae.nl/product-categorie/protzo/ (of als je naar de IT Beurs komt in Apeldoorn op 14-15 nov a.s. dan is er een beursaanbieding: http://claritasshop.claritasessentiae.nl/product-categorie/beurs/

Op 2 juli heb ik een lezing gegeven in Lelystad die druk bezocht werd vooral door therapeuten. Hier ben ik heel blij mee. Het is belangrijk dat therapeuten en hulpverleners, allen die werken met mensen en kinderen, lyme al vroeg herkennen zodat fysieke schade zo veel mogelijk beperkt blijft.
Mijn visie, kijk en aanpak is tot nu toe nog uniek omdat ik lyme fysiek heb ervaren en op een energetisch niveau heb leren kennen. Ik kan op celniveau 'kijken' en ook zien hoe de lymebacterie zich gedraagt bijv bij het nemen van antibiotica, of een ander middel. Ik zie hoe het zich makkelijk vermenigvuldigt en ik begrijp waarom bloedonderzoeken en andere onderzoeksmethodes niet betrouwbaar zijn.

Ondertussen ben ik niet stil gaan zitten, hieronder mijn activiteiten in de komende maanden.
Mijn doel is je bewust maken, dat aan al die vage klachten die jij of mensen om je heen misschien hebben, wellicht lyme ten grondslag ligt. Veel mensen schrikken hiervan, maar dat hoeft niet. Het beste is om daar nuchter in te staan en het vooral het aan te pakken.
Een bloedonderzoek levert vaak niets op. Er is een lymechecklijst van dr. Richard Horowitz (link hieronder) die hij zelf ook hanteert om patiënten te diagnostiseren.

Voor meer informatie kijk op de lymepagina op mijn site:
http://claritasessentiae.nl/lyme2.php

Wat wel goed is, is om in te zien wat Lyme je komt brengen. Je kunt er veel van leren als jij je daarvoor opent.
Het is een wakkermaker!!!

Oktober
Op 23 oktober wordt ik in Zutphen geïnterviewd door Monique Vaassen voor Het Grote Geheel.
Ik ben te gast bij haar met het onderwerp lyme. Ik zal mijn inzicht en visie daar delen en hoe Lyme je spiritueel wakker kan maken.

Uitnodiging Hyacintha Kraidy.pdf

Adres: Atelier 't Pakhuys, Berkelkade 15a, Zutphen.
Het interview duurt van 20.00 tot 22.00 uur (met pauze), inloop vanaf 19.30.
Na afloop is gelegenheid om nog even na te kletsen met Hyacintha en met elkaar, onder het genot van koffie, thee en taart.
Toegangsprijs: € 12,50.
Laat je weten of je komt? Reserveren@het-grote-geheel.nl

November
*In het inmiddels verschenen november nummer van het maandblad Spiegelbeeld staat een artikel over mij en mijn ervaringen met Lyme.

*14, en 15 november sta ik op de Internationale Therapeuten Beurs in stand 542 in de Amerikahal in Apeldoorn
Ik geef dan ook beide dagen om 15.45 een korte lezing over lyme
Je kunt kortingskaarten bij mij bestellen zodat het entree maar 5 eur is ipv 12.

December
*7 en 8 december geef ik een tweedaagse lymetraining voor therapeuten die geïnteresseerd zijn echt meer over lyme te weten wat nog allemaal niet gepubliceerd of bekend is.
Ook al maak je gebruik van bijv. een bioresonantie apparaat is het heel nuttig te begrijpen hoe je de uitslag het beste kunt lezen omdat lyme niet altijd direct zichtbaar is in een meting. Het is complexer, maar wanneer je weet hoe het zich gedraagt en waar je naar moet zoeken, is het makkelijk om jouw methode effectiever toe te passen.

*Vanaf 13 dec. geef ik een serie van 4 Interactieve webinars met daarin o.a. een lyme-presentatie met uitgebreide informatie, vragen beantwoorden en groepshealingen. Op zondagmiddagen, 14 uur: 13 dec, 10 jan, 24 januari en (waarschijnlijk) 21 februari, plus 2 bonuswebinars. Meer informatie over de inhoud volgt nog. Via de beurs is deze webinarserie in een beursaanbieding te verkrijgen

Wie weet ontmoet ik je binnenkort ergens!

In Liefde,
Hyacintha


Voel je vrij om dit bericht te delen

Niewsbrief 19 september 2015


remember-ei

Wij zitten nu in een achtbaan. Is je dat ook opgevallen? 
 
Nu, vorig jaar, dit jaar, volgend jaar… het zijn enorme roerige tijden, een tijd van ontwaken en transformatie. 
Het is aan één kant ook spannend. Je voelt je misschien opgewonden en gelukkig omdat er eindelijk verandering plaats vindt, maar tegelijkertijd moet je je behoorlijk aanpassen aan de veranderingen. Je geest, je energiesysteem, je gehele persoonlijkheidsstructuur moet mee gaan in deze verandering, in deze nieuwe manier van zijn.
Je wordt dagelijks uitgedaagd door allerlei dingen. Lichamelijk, emotioneel, financiëel, op relationeel gebied…alles gaat door een transformatie. Individueel is het een behoorlijke uitdaging, maar wereldwijd is dit ook waarneembaar, op werkelijk elk vlak. 
 
Het is als een kuikentje dat uit het ei komt. Er is op een gegeven moment gewoon niet genoeg ruimte meer in het ei en het moet eruit komen. De wereld daar buiten is dan ook totaal anders dan binnen in het ei. Het vraagt om hele andere vaardigheden en een nieuwe expressie van het wezen. 
 
Maar het proces van uitbreken is niet makkelijk en daar zitten wij allemaal in. Wij zijn de eierschaal om ons heen aan het openbreken, de schaal die ons klein heeft gehouden. Wij zijn in het proces van het doorbreken, om vrij te komen van oude overtuigingen om vervolgens onze goddelijkheid en werkelijke wezen uit te gaan drukken. En dat is een heel proces waar je doorheen gaat.
 
"Remember…wie je werkelijk bent" is een 3-daagse workshop die ik geef om dit proces te ondersteunen en waarin je leert bewuster om te gaan met alles wat er in je leven plaatsvindt. Deze cursus ondersteunt je in wijsheid, inzicht, kracht en moed om de volgende stappen te zetten. 
 
Een voorbeeld: Wanneer je in een situatie belandt die moeilijk voor je is, neemt je brein het graag even over met de automatische gedachtestroom die je in je leven hebt gevormd.
 
Als in een tredmolen herhaal je zo heel vaak situaties. Je denkt erover, je herhaalt dialogen, je wordt boos, gefrustreerd, veroordeelt de ander of jezelf en bespreekt het met wie er ook naar wil luisteren om je gelijk te krijgen. Maar ondertussen word je er verdrietig van en beland je in een neerwaartse spiraal. Rondjes rennen in je brein en in je ervaringen lost meestal niets op. Het voorval is al gebeurd, dus er is niets wat je daar aan kunt veranderen. 
Wat je wel kunt, is je houding veranderen en je focus te leren richten op wat voeding geeft, waar je van groeit, waar je gelukkig van wordt en wat je helpt werkelijk te ontwaken in wie je bent.
 
Je bent hier als mens om je geboorterecht te laten ontwaken, je Geestelijke Wezen, je Licht-essentie. Dit herinneren en ontwaken is de basis van duurzaam innerlijk geluk, gezondheid, creativiteit, verbinding en groei.
 
Alles wat in je leven gebeurt is om je te helpen, het is een geschenk en is bedoeld om je te steunen in het ontwaken als een nieuw mens. Alles wat er gebeurt, of je dat nu leuk vindt of niet, is hier om ons te helpen in het nemen van de volgende stap naar grotere vreugde, hoger bewustzijn.
Om je daarmee te ondersteunen organiseer ik op 9, 10, 11 oktober mijn 7e Remember 3-daagse.

Ik weet dat er verschillende mensen nog bezig zijn te kijken of het lukt om te komen.
Ook weet ik dat er verschillende dingen spelen, van oppas, vrij nemen van werk en ook het financiële aspect.

Voor oppas en vrij nemen kan ik weinig voor je doen, maar als je de keuze laat afhangen vanwege het financiële stuk, dan zou ik je uitnodigen om met Luc contact op te nemen en met hem te kijken wat er allemaal mogelijk is.
Het zou jammer zijn dat als jij je hiertoe aangetrokken voelt, je het financiële aspect in de weg laat staan.

Het is voor mij in elk geval heel fijn als je laat weten dat je het overweegt want dan kan ik daar rekening mee houden.

Let op: Zondag 20 september is de laatste dag voor de vroegboekkorting.

Tot in oktober!

In Liefde,
Hyacintha


Voel je vrij om dit bericht te delen

Niewsbrief 07 september 2015


remember-frankrijk

Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad!
Ik ben voornamelijk in Frankrijk geweest, zoals je ziet in mijn collage!
Even een kleine introductie van mijn gezin: Mijn zoon Wouter is 19 en vertrekt voor 9 maanden naar Parijs, Alayah is 11 en blijft nog lekker bij mij thuis, Icara is 29 en woont in Amsterdam. Frits werkt in Frankrijk waar hij Music from Source maakt…

Belangrijke mededeling:
Ik stap uit mijn beroepsvereniging per 1 januari 2016. Dit betekent dat mijn sessies niet meer vergoed zullen worden komend jaar.
De zorgverzekeraars eisen dat alle natuurgeneeskundigen de medische basis opnieuw moeten doen en ik heb het gewoon te druk hiervoor.
Mocht je nog gebruik willen maken van de zorgverzekering vergoeding, dan is het handig om nu nog een sessie in te plannen.

Na lang overwegen heb ik besloten in 2016 toch nog bij de BATC aangesloten te blijven. Daarna wordt het mij waarschijnlijk onmogelijk gemaakt om nog verder aangesloten te blijven of in ieder geval vergoed te worden (opleidings eisen), maar dat zien we dan wel.


Inmiddels heb ik weer de draad van mijn werk opgepakt, en vergeet ik bijna te melden dat op 9,10 en 11 oktober weer een Remember gepland staat!! Oeps! De vroegboekkorting is tot 14 september. Since I forgot to remember the Remenber, verleng ik het nog even tot 20 september! (hey, dat rijmt!)

Het volledig programma kun je nalezen op mijn site:
http://claritasessentiae.nl/remember.php

Dit wordt de 7e keer dat ik de Remember geef. Inmiddels is er een groep van 140 mensen die hebben leren Zippen. Sommige zijn doorgegaan en hebben mijn InZicht Training voor Healing en Coaching gevolgd en zijn al lekker bezig in hun praktijk.

remember-note

Waar gaat Remember... over??
Nou, het gaat erom dat jij je weer herinnert dat jij niet alleen dit lichaam bent, maar een veel en veel groter bewustzijn.
Wanneer je dat ontdekt en jij je weer her-verbindt met de Bron, dan is dit werkelijk een verrukkelijke ervaring.
In de Remember cursus maken we een reis door het universum (met multi-media, met meditaties en met ‘eigen ervaring’!) en wij gaan samen ontdekken dat wij scheppers zijn, dat wij in staat zijn om de ’schijn' en beperking op te heffen door simpelweg de blokkades te benoemen, te selecteren en te deleten. Want echt, zo simpel is het. En zij die het kennen, merken hoe zij veranderd zijn sinds zij dat kunnen.

Verder krijg je meer inzicht in trillingen, frequenties en het belang om je bewust te zijn van je trilling. Heel belangrijk is hoe jij je trilling hoog houdt!
Met uitleg, voorbeelden en vooral door het te ervaren, krijg je het gereedschap om zelf richting te geven aan je leven i.p.v. je te laten leven door wat je mee maakt. Met deze bewustwording en hulpmiddelen leer jij te bepalen hoe jij in het leven wilt staan en kies jij ervoor om er het beste van te maken.
Meer nog: zo laat je de grootste problemen, je grootste geschenk worden!

Daarnaast leer je een hele praktische, krachtige en altijd-bij-de-hand-zijnde energetische EHBO. Zo breng je direct heling daar waar nodig.
Inmiddels is er een echte Zippie besloten Facebook groep die elkaar ondersteunen waneer dat nodig is, die bij elkaar komen om te zippen en ervaringen uit te delen. Het is heel fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en daar komen mooie vriendschappen uit voort.

Heb je er al langer over gedacht om eens mee te doen dan is dit nu jouw moment!
Heb jij moeite met de financiën, dan kun je altijd even . Hij kan samen met jou kijken naar wat er allemaal mogelijk is, vaak meer dan je denkt!

Zie ik je in oktober?

In Liefde,
Hyacintha

Voel je vrij om dit bericht te delen

Niewsbrief 30 mei 2015


videoarchief-Alayah

Allereerst bleek dat niet iedereen door heeft gehad, dat je de film
The Shadow Effect kunt bekijken in je Bibliotheekaccount. Je vindt de film als je ingelogd bent onder het kopje "Voor jou om uit te pakken".
Ik hoop dat je er veel inzichten van krijgt!

Dan heeft Frits samen met Alayah een youtube gemaakt. Frits heeft het gisteren al in zijn mailing gezet, maar omdat je misschien niet in zijn mailinglijst staat, geef ik je het linkje naar deze youtube, waarin mijn dochter Alayah (11) een meditatief reisje maakt naar "de Vader van Licht". Helemaal uit haar eigen koker zal ik maar zeggen!
Wie weet vind jij of je kinderen dit ook leuk!

Een meditatief reisje maakt naar "de Vader van Licht" - Alayah

Alvast veel plezier ermee gewenst.

Fijne zondag,
Hyacintha

Voel je vrij om dit bericht te delen

Niewsbrief 28 mei 2015


videoarchief-The-Shadow-Effect

Ik wil een prachtige film met je delen, The Shadow Effect:
een documentaire over het effect van onze schat, die ligt te wachten om verzilverd te worden wanneer wij onze schaduw durven te erkennen en herkennen.

Helaas is deze film niet ondertiteld, dus hoop ik dat je het kunt volgen en je de boodschap ervan kunt ervaren.

Waar het om gaat is, dat iedereen zijn of haar eigen schaduw heeft. Meestal weten wij die goed te camoufleren, van ons af te houden door ons juist daartegen af te zetten of over dat onderwerp bijv. heel boos te worden of het te negeren. Wij rennen er in elk geval eerder voor weg dan dat wij het tegemoet gaan.
Maar juist door deze te herkennen, te erkennen en te transformeren zul je ontdekken dat dat het alchemistisch goud is, dat op ons ligt te wachten om gevonden te worden en getransformeerd te worden.

draak

Alles wat wij afkeuren, wat wij niet willen weten of zien, waar wij fel op reageren enz is in feite een monster op een gouden berg.

Onze spirituele, intellectuele en geestelijke groei zit verborgen achter onze schaduwen. Wanneer wij onszelf toestemming geven om het aan te gaan en onder ogen te zien, kunnen we het opheffen.

http://claritasessentiae.nl/videoarchief/


De drie-daagse cursus “Remember …. herinner wie je werkelijk bent” die ik geef op 5, 6, en 7 juni a.s. is een uitnodiging voor je, om meer inzicht te krijgen in je eigen schaduw en uiteindelijk in je grootsheid, je stralende ZELF die jij bent, wanneer jij uit de schaduw durft te komen.

Elke 3 daagse heeft een andere focus en in de komende Remember gaan wij kijken naar HOE wij dingen creëren en aantrekken. o.a. d.m.v. doorvragen en onderzoeken gaan wij diepe overtuigingen en blokkades herkennen. Hierdoor zien wij hoe wij creëren.
De uitkomst zal je zeker verassen en al zippend zullen we veel overtuigingen opruimen zodat wij nieuw gaan creëren en ons zelf weer dieper gaan leren kennen.

Kies, kom en laad je energetische batterij weer lekker op!
Neem de stap om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Het is elke keer anders. Iedere keer merk je dat je dieper gaat, meer inzicht krijgt en met een hoge trilling en nieuwe focus weer naar huis gaat.

Je krijgt allerlei gereedschap, informatie en inzichten om je dagelijks leven op een nieuwe manier richting te geven.

Samen zullen wij d.m.v  de “Zip methode” en “Vraag en Intentie” veel blokkades opheffen en je leert deze effectieve technieken snel onder de knie te krijgen zodat je er verder mee kunt werken zowel thuis als in je praktijk met anderen.

De meditaties, muziek en multimedia tijdens de 3-daagse helpen je al deze verbale en energetische informatie diep te integreren en je zult je totaal herboren voelen na afloop.

Mocht je niet kunnen komen, gebruik dan de volgende techniek om wanneer jij je eigen schaduw onder ogen wilt zien, dit aan te pakken:

Techniek: Vraag en mijn intentie is…

Laat allereerst alle overtuigingen, energieën en ervaringen omhoog komen … (boosheid, machteloosheid etc… )

Dan zeg je dit in jezelf of evt. hardop:

“Ik vraag en mijn intentie is,
om alle energieën, overtuigingen en
ervaringen die omhoog zijn gekomen,
NU los te laten en ongedaan te maken
,

(benoem dan een paar hoofd thema’s die omhoog kwamen)

uit mijn vorige en parallelle levens,
uit mijn bewuste-,
onbewuste-, en
celgeheugen.
"

Adem in en uit

Je kunt dit ook aanvullen met het volgende:

"Ik beveel mijn onbewuste om eens en voor altijd… (overtuigingen opnoemen)
los te laten en te vervangen door …."


(specifieke of algemene helende energie)

die in overeenstemming
is met mijn hoogste doel, welzijn en spirituele groei.
"

*****

"Ik vraag en mijn intentie is dat mijn HogerZelf,
mijn Geestelijke Familie van de Bron en
mijn Schepper,
mij helpen om eens en voor altijd….
(overtuigingen)
los te laten en deze te vervangen
door helende energie die in overeenstemming is
met mijn hoogste goed.
En zo is het."


De film kun je vinden in je Bibliotheekaccount
Alvast veel plezier ermee gewenst.

In Liefde,
Hyacintha