Claritas Essentiae


OMnium HealingPoort in de tijd

Het boek van Caroline Cory - Een poort in de tijd
vertelt diepgaand over het hele proces waarin we zitten en doorheen gaan en wat nog zeker enige jaren duurt.
Alleen al het boek in huis hebben liggen, brengt de energie binnen.
Een boek dat elke keer als je het leest weer nieuwe inzichten geeft.

Hieronder zijn waardevolle muziekvideo's om je te verbinden met de Bron, je frequentie te verhogen, op te schonen en te focussen.
Gemaakt door Caroline Cory & Frits Evelein.
De originelen hiervan vind je op de OMnium Universe website in de Video Library van het Media Center (je moet een account aanmaken en inloggen om ze te kunnen zien), op het Youtube kanaal van OMniumUniverse en deels ook op haar Facebook paginaEen radiointerview van Caroline Cory.

Caroline vertelt over de educatie vanuit het Nieuwe Paradigma

Caroline Cory -

The Incredible Possibilities When you Learn to Use 100% of your Brain
(Radio interview)

of via deze player:

Speel "Radiointerview"

Transformeren door contact met de Universele Bron
De Omnium Methode is een revolutionaire helende techniek die de spontane uitlijning van de fysieke cellen en het menselijk energieveld teweeg brengt met de Universele Trilling van de Bron (voorbij planetaire en galactische) en biedt een directe en blijvende cellulaire herprogrammering aan. Deze methode herkalibreert in wezen je hele fysieke wezen naar de Universele Trilling van de Bron en stelt je in staat om autonoom terug te komen naar je oorspronkelijke goddelijke blauwdruk dat de trilling draagt van ultieme gezondheid, heelheid en verbinding.

De Omnium-methode maakt geen gebruik van externe intrumenten, computers of andere machines om je trilling te verhogen en je cellen opnieuw te kalibreren met de trilling van de Universele Bron. Het richt zich direct naar de oorzaak dat vaak diep verankerd is in je onderbewustzijn en cellulaire geheugen en die je uit je verbinding brengt en overtuigingen veroozaakt de basis is van je kwaal.

De Omnium-methode maakt gebruik van een krachtige en nauwkeurige meditatie techniek genaamd Verbinden met de Bron © dat Universele Bron frequentie draagt.   Deze korte en effectieve meditatie wordt dan gevolgd door diepe cellulaire herprogrammering, die wordt bereikt door een combinatie van onder andere energie-overdracht, licht, geluid en Goddelijke Geometrie, Grid en Universele Kalibratie, Nulpunt, Zwaarte Krachttrek, Tijd Suspensie.  De resultaten variëren gemiddeld van een diep gevoel van rust, evenwicht en de opschorting van de pijn en een totale gelukzalige gevoel uitgereidt met de permanente verwijdering van trauma's, fobieën, verslavingen en andere onevenwichtigheden of ziekten.

Hoe vernieuw je je browser? Voor Firefox ga naar: http://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-bijwerken-meest-recente-versie#w_hoe-controleer-ik-handmatig-op-updates

Voor Internet explorer ga naar: http://www.ieupdate.nl/

Voor Opera ga naar: http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/Opera+internet+browser

Voor GoogleChrome ga naar: https://www.google.com/intl/nl/chrome/browser/?hl=nl

Voor Safari moet je je Apple versie updaten naar Lion Mountain (aankoop).