Claritas Essentiae


Over de Dood…
Over De Dood in 4 delen door Frits Evelein - gepubliceerd in Spiegelbeeld
Frits Evelein van MusicfromSource heeft in Spiegelbeeld meerdere artikelen geplaatst over de Dood. Zijn muziek gebruik ik o.a. in de Over de Dood cursus en zijn zichtwijze sluit aan bij die van mij.
Daarom stel ik je hierbij de artikelen gratis tot je beschikking:
  • Deel 1: Over de dood - Je Universele wezen heeft een menselijke ervaring Download deel 1
  • Deel 2: Over de dood - Verbinding, Vertrouwen, Vergeving en Vrede Download deel 2
  • Deel 3: Innerlijke begeleiding in je leven en rond het sterven en bespreking van muziek die je opent voor het ervaren hiervan Download deel 3
  • Deel 4: Opgaan in Licht - Het ontwaken van je Lichtlichaam Download deel 4
Een vrouw besluit terug te komen
Graag wil ik met jullie dit bijzondere Youtube filmpje delen over een vrouw, Anita Moorjani, die sterft aan Lymphoma (lymfe kanker) en een besluit neemt om terug te komen.


Zij geneest en in 4 dagen kan zij de Intensive Care verlaten en in een paar weken wordt zij kankervrij uit het ziekenhuis ontslagen.
Haar houding en energie bepaalden de gezondheidstoestand van haar lichaam, nu zij niet meer in angst verkeert, is zij volledig genezen.
Het lichaam wordt, als je volledig zuiver bent, een prachtige en gezonde reflectie van je geestelijke bewustzijn.

Ook vertelt zij heel boeiend haar fysieke proces, maar vooral haar ervaring in de geestelijke wereld, waar de factor tijd niet bestaat zoals wij die hier kennen. Er is daar dus geen vertraging of reflectietijd zoals we die kennen op de aarde zoals ik dat heb uitgelegd aan jullie.
Haar evaringen en inzichten zijn puur en uit het hart. Zij beschikt over een diepgang en helderheid van iemand die het werkelijk heeft mee gemaakt.

Haar boek: Dying to be me
(Ook in het Nederlands te verkrijgen: "Ik moest doodgaan om mezelf te genezen")

is prachtig en kan ik je van harte aanbevelen om te lezen.
Ik kan mij 100% bij haar visie en denkwijze aansluiten. Dit boek is een ware inspiratie voor iedereen die (al is het maar een beetje) geïntereseerd is in spiritualiteit.
Nog iemand met een bijna dood ervaring, vanuit een heel andere kant:
Eben Alexander M.D., een Harvard Chirurg, neuroloog die een speciale neurologische ziekte kreeg. Vanuit een wetenschappelijke hoek geschreven.
.
Mijn nieuwe cursus "Over De Dood" (ODD)
Gedurende 2x 3 dagen neem ik je mee op reis, je overtuigen en blokkades achterlatend, naar een onbekend terrein "Over" De Dood, waardoor je meer inzichten en begrip gaat krijgen voor wat zich allemaal afspeelt voor, tijdens en na het "overlijden" hier op aarde.

Meer informatie over de ODD vind je hier: Over De Dood