Claritas Essentiae


Werken met kinderen

Alayah Kraidy (6 jaar) -

Meditatie 'Intro & Verbinden met de Bron'

of via deze player:

Speel "Intro & Verbinden met de Bron door Alayah"

Alayah Kraidy

Alayah doet de meditatie al vanaf dat zij 4 jaar oud was. Elke avond doen wij Licht met elkaar.
Voor dat wij de verbinding maken met de Bron, is het mogelijk om een duidelijk intentie uit te spreken om zo bewust de dag erop in te vullen en te creëren. Alayah heeft dat goed gemerkt toen zij paar jaar geleden werd gepest op school.

Zij wilde daarom niet meer naar school doordat er een meisje was die kennelijk genoeg invloed had om haar van streek te maken. Wij hebben toen geprobeerd voor te stellen hoe het zou zijn als zij nu vriendinnen zouden zijn. Dat was onmogelijk.

Wij hebben toen het volgende gedaan:
Alayah zei " Ik vraag en heb de intentie om los te laten dat Hazel mij plaagt en ik wil een nieuwe energie die er voor zorgt dat wij vriendinnen zijn."
Dit hebben we een paar avonden achter elkaar gedaan en toen gebeurde het wonder al vrij snel. Zij kreeg een verjaardagsuitnodiging van haar! Alayah's eerste reactie al op school was: "Mama het werkt!!"

Ja, het werkt voor groot en klein. De reden dat je gepest wordt heeft te maken met iets in jezelf dat resoneert op de ander waardoor je dat aantrekt.
Transformeer je die blokkade dan trek je die ervaring niet meer aan. Dat is het basis principe van het zelf bepalen hoe je leven vorm krijgt.

Wij hebben dit ook gedaan bij het broek plassen.
"Ik vraag en heb de intentie om los te laten dat ik in mijn broek plas en ik wil een nieuwe energie die er voor zorgt dat ik droog blijf"
De formulering is wel belangrijk. De zin " Ik vraag en heb de intentie..." is een soort formule dat werkt als een pijl en boog dat je op je doel afschiet. Dan wat je los wilt laten moet je precies zo benoemen zoals het is. Dus niet zeggen dat ik NIET in mijn broek wil plassen, Je laat los DAT je in je broek plast en je wilt een nieuwe energie die er voor zorgt dat je DROOG blijft.
Hier moet je wel even op letten.

Je kunt alles wat je maar wilt vragen, beter lezen, mooier tekenen, goed fietsen, goed zwemmen.... Maar je moet het dan ook echt willen... :-)Hoe vernieuw je je browser? Voor Firefox ga naar: http://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-bijwerken-meest-recente-versie#w_hoe-controleer-ik-handmatig-op-updates

Voor Internet explorer ga naar: http://www.ieupdate.nl/

Voor Opera ga naar: http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/Opera+internet+browser

Voor GoogleChrome ga naar: https://www.google.com/intl/nl/chrome/browser/?hl=nl

Voor Safari moet je je Apple versie updaten naar Lion Mountain (aankoop).